رفتن به محتوا
۳۰ مهر ۱۴۰۵ فا / EN
دیده‌بان حقوق حیوانات
دیده‌بان حقوق حیوانات پایگاه خبری حقوق حیوانات و حیات‌وحش
RSS
سرویس‌ها
بخش‌های دیگر
فوری کشف محموله ۳۲ تنی قاچاق کوسه‌ماهیان در بندر خمیر
در رسانه‌ها کد خبر: ۱۰۸۵۱

ميمون باغ وحش انگشت دختر سه ساله را خورد+عکس

دیده بان حقوق حیوانات ایران : ميمون باغ وحش پارك بعثت شهرداري دزفول انگشت يك دختر بچه سه ساله را خورد.
پدر اين دختر بچه روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهارداشت: الينا دخترم درحال بازي كردن در اطراف قفس ميمون در باغ پرندگان دزفول بود كه صداي فرياد او بلند شد و وقتي به سمت او دويديم متوجه خونريزي انگشت اشاره وي شديم.روح الله برومند افزود: سريعا الينا را به بيمارستان بزرگ دزفول منتقل كرديم و متوجه شديم كه قسمت زيرين انگشت اشاره وي توسط ميمون خورده شده است.

وي افزود: پزشكان نيز پس از معاينه دخترم الينا اين موضوع را تاييد و تشخيص به جراحي دادند و پس از عمل جراحي قسمت آسيب ديده را ترميم كردند كه هم اكنون نيز تحت معالجه و درمان مي باشد.طبق گزارش دكتر معالج اين دختر سه ساله، اين سومين باري است كه شهروندان دچار آسيب اين چنيني از سوي حيوانات باغ وحش در دزفول مي شوند.

با توجه به اهميت موضوع و نگراني مردم دزفول طي تماسي كه با ‘ محمدعلي دوايي فر ‘ شهردار دزفول درارتباط با اين حادثه گرفته شد وي با اظهار بي اطلاعي از آن گفت: حيوانات باغ وحش و باغ پرندگان براي ايمني و رفاه حال شهروندان در قفس ها و حفاظ نگهداري مي شوند ولي با توجه به اين آسيب ديدگي ها اين حفاظ ها كافي نبوده و دستور پيگيري و حفاظ بندي بيشتر از سوي شهرداري دزفول اعمال خواهد شد.

مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها (2)

دیدگاه شما