دیده بان حقوق حیوانات: خودکشی و به گل نشستن دلفینها و نهنگ ها در سواحل جنوبی کشور اتفاقی است که هراز چند گاهی رخ می دهد. مردم محلی که ارتباط عمیقی با دریا و مسایل آن دارند عمدتا حیوانات گرفتار را به آب باز می گردانند. این بار نوبت به مردم چابهار رسید تا با تلاشی قابل تقدیر جان یک نهنگ [وال کوسه یا Whale shark یک کوسه است] را نجات دهند.
لازم به ذکر است که سازمان محیط زیست چندی است اقدام به تشکیل کمیته نجات پستانداران دریایی کرده. اعضای دیده بان حقوق حیوانات ضمن عضویت در این گروه وشرکت در دوره های مربوطه در حد توان در این زمینه به فعالیت خواهند پرداخت.
تصاویر خیلی زیباییه… (:
کار خیلی زیبایی انجام میدید . خدا قوت
چطور میشه به گروه حمایت از حیوانات پیوست ؟
دوست عزیز لطفا یک نگاه به خبر شیلات بنداز این وال کوسه بزرگترین ماهی جهان است نه پستاندار است نه نهنگ است بلکه یک کوسه پلانکتون خوار است.
بارگاهی
حق با شماست. Whale shark یا وال کوسه، بزرگترین و بی خطر ترین کوسه جهان است که حداکثر طولی معادل ۱۲ متر دارد. می توانید اطلاعات مربوط به این گونه را از طریق لینک زیر به دست آورید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Whale_shark