Subscribe: RSS Twitter

Animal-Rights-Watch-ARW-2557

دیده بان حقوق حیوانات: پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پروتئین حیوانی از جمله گوشت و پنیر در دوران میانسالی به اندازه استعمال سیگار کشنده است.

به گزارش ایسنا، بررسی انجام شده روی هزاران مرد و زن ۵۰ سال به بالا نشان می‌دهد افرادی که زیاد از پروتئین‌های حیوانی مصرف می‌کنند، تقریبا دو برابر بیش از افرادی که کمتر غذای پروتئینی می‌خوردند در معرض مرگ زودرس هستند. همچنین احتمال مرگ آنان بر اثر ابتلا به سرطان بیش از چهار برابر است.

به گفته محققان، پروتئین موجود در گوشت، پنیر، تخم مرغ و دیگر فرآورده‌های حیوانی در واقع تومورها را تغذیه می‌کند و فرسودگی سلول‌های بدن را به همراه دارد. به همین دلیل به افراد ۵۰ سال به بالا توصیه می‌شود به جای استفاده از این گونه پروتئین‌های حیوانی از پروتئین گوشت ماهی، لوبیا و عدس استفاده کنند.

هرچند کارشناسان انگلیسی با زیر سوال بردن نتایج این مطالعه اظهار کردند: بهترین شیوه پیشگیری از سرطان عدم استعمال سیگار، داشتن وزن مناسب و فعالیت بدنی است.

با این وجود اطلاعات به دست آمده از بررسی‌های انجام شده در آمریکا حاکی از وجود ارتباط روشنی بین رژیم غذایی با پروتئین بالا و مرگ زودرس است.

۱ Comment

  1. زهره می‌گه:

    مقایسه تعداد آیاتی از قرآن که در آنها از گوشت به عنوان منابع خوراکی نامبرده شده و آیاتی که گیاهان را به عنوان منابع غذایی انسان معرفی می نماید حاکی از آن است که تعداد آیات شامل نام گیاهان به مراتب از گوشت بیشتر است از جمله آیات ۲۶ تا ۳۲ سوره عبس که می فرماید: سپس زمین را به نیکی برشکافتیم- و در آن دانه ها رویانده ایم- و نیز انگور و سبزیجات- و درخت زیتون و خرما- و بوستانهای انبوه- و میوه و علف- برای برخورداری شما و چارپایانتان. و این دقیقا با فرم دندانهای انسان و طول روده کوچک او مطابقت دارد یعنی رژیم همه چیزخواری بیشتر متمایل به گیاهخواری. اما با این حال بنده معتقدم چون منابع غذایی گذشته بسیار محدودتر از امروز بوده امروزه نیاز به گوشت بسیار کمتر از گذشته است و به این ترتیب هیچ توجیه شرعی و اخلاقی برای حمله وحشیانه به طبیعت و وحوش بی پناه آن که منابع خوراکی گوشتخواران اند برای انسان وجود ندارد.

Leave a Reply


© ۱۳۹۹ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN