Subscribe: RSS Twitter
Animal-Rights-Watch-ARW-8306
دیده بان حقوق حیوانات: هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای عیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستوران‌ها طرفدار پیدا می‌کند.

هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای عیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستوران‌ها طرفدار پیدا می‌کند.

شهر “تولوز” فرانسه کانون تولیدکنندگان جگر چرب اردک است این فرآورده افتخار آشپزی فرانسه در سال ۲۰۰۶ شده است.

پرورش‌دهندگان هر روز به زور در چندین نوبت با قیف به معده اردک‌ها غذا می‌ریزند تا جگر اردک ۱۰ تا ۱۵ برابر حالت عادی شود با این روش است که حتما باید جای اردک‌ها تنگ باشد تا زیادی جنب و جوش نکنند و زودتر چاق شوند.

ظرف ۴ هفته جگر اردک به قدری بزرگ می‌شود که دیگر پرنده قادر به کوچک‌ترین حرکتی نیست این موقع است که جگر اردک حسابی چرب شده و زمان کشتن آن است، هر چند درصدی از اردک‌ها به خاطر خوراندن اجباری دچار خونمردگی‌های خطرناکی و حتی ترکیدن جگر می‎شود.

البته طرفداران حقوق حیوانات در فرانسه نام این غذا را غذای “نکبت” گذاشتند و بارها اعتراض کردند که این روش را کنار بگذارید، این اعتراض‌ها به جایی نرسیده شاید به این خاطر که صنعت دام و طیور فرانسه سالانه از تولید ۲۰ هزار تن از این محصول میلیون‌ها یورو به جیب می‌زند.

۳ Comments

  1. nature می‌گه:

    رسانه ای کردن این شیوه ها ممکنه باعث سواستفاده سودجوهای وطنی نیز بشود…

  2. موژا می‌گه:

    ای خداااااااا کی نسل اینجور ادما برداشته میشه خدایا کمک کن

  3. کامبیز بیات می‌گه:

    قابل توجه اونایی که فکر میکنن فقط تو ایرانه که به حیوانات آزار میرسونن.

Leave a Reply


© ۶۴۴۳ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN