Subscribe: RSS Twitter

animal-rights-watch-arw-8623

دیده بان حقوق حیوانات: امارات متحده عربی، نگهداری حیوانات وحشی به عنوان حیوان خانگی را ممنوع اعلام کرد و یک گام بزرگ در راستای فعالیت مدافعان حقوق حیوانات برداشت.

در شرایطی که ایران به عنوان چهار راه منطقه ای قاچاق حیات وحش و حیوانات خاص با شرایط غیر قابل تصور از انواع قاچاق حیوانات وحشی مواجه است و انتظار می رود مسوولان به صورت بنیادین، پایدار و جدی با این مقوله برخورد کنند، امارات متحده عربی ممنوعیت نگهداری حیوانات وحشی اعلام کرده است.

بنا بر این قانون، حامل حیوانات اگزاتیک با جریمه ای تا سقف ۱۳۶ هزار دلار (نزدیک به  ۵۳۰ میلیون) و تا شش ماه زندان مواجه خواهد شد.

Anyone who takes a leopard, cheetah or any other kind of exotic animal out in public will face a jail term of up to six months and a fine” of up to 500,000 dirhams ($136,000), it added.

به گزارش بی بی سی در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس نگهداری درندگان وحشی مانند شیر و پلنگ نشانی از قدرت به حساب می‎آید. عکس‌هایی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شود که برای مثال شیری در ماشین یا جوانان را در اماکن عمومی در حین بازی با ببر یا پلنگ نشان می‌دهند. اخیرا ویدئویی منتشر شد که در آن پنج ببر در ساحلی در دوبی دیده می‌شوند.

مقامات امارات با توجه به خطر آفرینی این حیوانات اعلام کرده‌اند که از این پس اگر کسی حیوانات وحشی نگه دارد یا آنها را به اماکن عمومی بیاورد به زندان و پرداخت جریمه‌های بسیار سنگین محکوم می‌شود. به نوشته وبسایت خبری گلف نیوز بر اساس مقررات جدید، خرید و فروش و مالکیت “همه انواع حیوانات وحشی و اهلی اما خطرناک” ممنوع است. این محکومیت تا شش ماه زندان و پرداخت جریمه تا نیم میلیون درهم (معادل ۱۳۶ هزار دلار) اعلام شده است. روزنامه الاتحاد نیز نوشته که این جریمه در صورتی فردی به وسیله حیوانی وحشی بخواهد کسی را بترساند به ۷۰۰ هزار درهم افزایش می‎یابد.

این قوانین بر روی کسانی که سگ هم نگه‎ می‎دارند تاثیر می‌گذارد. از این پس سگ‌ها باید برگه مالکیت داشته و به موقع واکسینه شده باشند. همچنین باید در اماکن عمومی با قلاده باشند.

در سال‌های اخیر نگهداری این حیوانات در میان ثروتمندان کشورهایی چون قطر، بحرین یا امارات افزایش یافته است. حتی برخی این حیوانات از جمله گربه‌سانان وحشی را برای بازی کودکان‌شان در خانه نگهداری می‌کنند. در مقابل دولت امارات سخت‌گیری خود را برای ورود این حیوانات و مقابله با نگهداری آنها بیشتر کرده است.

پیشتر این ممنوعیت در شیخ نشین شارجه اعمال می‎شد و به متخلفان یک ماه فرصت داده می‌شد که حیوانات خود از جمله ببر، تمساح و مارهای عظیم الجثه را تحویل مقامات دهند.

این حیوانات که نسل برخی از آنها رو به انقراض است به صورت قاچاق وارد کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می‌شوند که نگرانی گروه‌های حقوق حیوانات را برانگیخته است.

 

 

animal-rights-watch-arw-8622

اخیرا ویدئویی منتشر شد که در آن پنج ببر در ساحلی در دوبی دیده می‌شوند

۱ Comment

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN