Subscribe: RSS Twitter

http://semnan.isna.ir//Files/News/Image/139510/59119.jpg

دیده بان حقوق حیوانات: رئیس حفاظت محیط‌زیست شهرستان دامغان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی مختلف در راستای تقبیح شکار حیات‌وحش در دامغان گفت: در همین راستا تعدادی از شکارچیان دامغانی سلاح‌های خود را داوطلبانه تحویل دادند.

فرامرز اسفندیاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی دو ماه اخیر هفت شکارچی غیرمجاز اسلحه‌های خود را به حفاظت محیط‌زیست شهرستان دامغان تحویل دادند.

وی با تقدیر از این اقدام پسندیده شکارچیان تصریح کرد: اگر اهمیت حیات‌وحش به‌درستی برای آحاد مردم تبیین شود بی‌تردید بسیاری از شکارچیان امروز در شمار دوستداران و حافظان حیات‌وحش و طبیعت قرار می‌گیرند.

رئیس حفاظت محیط‌زیست شهرستان دامغان با اشاره به تحویل چندین اسلحه از سوی شکارچیان گفت: این اسلحه‌ها هم‌اکنون در حفاظت محیط‌زیست شهرستان دامغان نگهداری می‌شوند.

وی ادامه داد: این شکارچیان اسلحه‌های شکاری خود را با هدف حفاظت از گونه‌های ارزشمند جانوری،جلوگیری از شکار بی‌رویه و حفظ تنوع زیستی منطقه و احترام به طبیعت و زیبایی‌های آن تحویل دادند.

اسفندیاری از زیست‌گاه‌های دامغان به عنوان یکی از غنی‌ترین زیستگاه‌های استان نام برد و افزود: دامغان و خصوصا زیست‌گاه‌ها و شکارگاه‌های قوشه، طالو، نصرت آباد، شیربند، کوه سفید آهوانو، تویه دروار، گیوتنگه، سرکویر، کوه زر، رشم و …به‌دلیل بهره‌مندی از شرایط آب و هوایی و توپوگرافی مناسب، از مهمترین زیست‌گاه‌های گونه‌های مختلف جانوری هستند که حیات وحش متنوع و متعددی در دامان خود جای دادند.

وی با بیان اینکه حفاظت از طبیعت بکر و حیات‌وحش نیازمند همراهی و همکاری مردم محلی است تصریح کرد: اگر مزایا و اهمیت وجود حیات‌وحش برای مردم محلی تشریح شود و مردم بدانند که حضور آنها می‌تواند به اقتصاد مردم و شهرستان کمک کند بدون‌شک بیش از پیش در حفظ آنها تلاش می‌کنند.

رئیس حفاظت محیط‌زیست شهرستان، شهر دامغان را یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران برشمرد و اضافه کرد: دامغان شهری است با قدمتی هفت‌هزار ساله و تاریخی کهن و همین قدمت بالا و غنای فرهنگی مردم آن، شرایط را برای اثرگذاری بیشتر فعالیت‌های فرهنگی در آن مهیا کرده است.

دامغان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که تاریخی بسیار کهن و هفت‌هزار ساله دارد و مجموعه تپه‌حصار حکایتی روشن از این قدمت و دیرینگی است. دامغان که بسیاری آن را صددروازه عصر اشکانیان می‌دانند از مهمترین شهرهای آن دوره و از پایتخت‌های اشکانیان بوده است.

_____________________

شکارچیان مردانگی را از این مرد بیاموزند/ فیلم

۴ Comments

  1. مینا می‌گه:

    اگر در سوئد که کشور پیشرفته دنیاست اینقدر توحش و سنگدلی پیدا میشه پس وای به حال کشورهای در حال توسعه !!!

    http://www.irannaz.com/news_detail_5111.html

  2. نیماد می‌گه:

    خداروشکر خذاکنه هر روز همچین اتفاقی بیوفته

  3. خیلی خوبه این کار اما میشه این حس شکار و با ایجاد فضا های مخصوص برای شکارچیان یا تیر اندازی در محیط ها پیش ساخته برای این کار هم جلوی شکار رو گرفت و هم اینکه اگه کسی علاقه به شکار داره تو محیطش قرار بگیره

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN