رفتن به محتوا
۲۳ شهریور ۱۴۰۵ فا / EN
RSS
سرویس‌ها
بخش‌های دیگر
فوری فعالان محیط زیست از پیشینه باغ وحش تهران می‌گویند؛ شیر بکشید،‌ ببر جایزه بگیرید/ ببر سیبری در محاق
اسارت حیوانات کد خبر: 63,255

آزادی قو بعد از 15 سال حبس در خانه

دیده بان حقوق حیوانات: دادستان عمومی و انقلاب ساری حکم آزادی قوی فریاد کش را پس از 15 سال از قفس یک شهروند ساروی صادر کرد.

به گزارش ایرنا، این پرنده مهاجر که از گونه های تحت حفاظت محیط زیست محسوب می شود پس از زخمی شدن از ناحیه بال تحت حمایت و درمان یک شهروند ساروی قرار گرفته بود.
این پرنده مهاجر پس از درمان در منزل شهروند ساروی ماندگار شد و در این مدت همواره فریاد آزادی سر می داد.
ماموران حفاظت محیط زیست ساری پس از کسب حکم دادستان به همراه ماموران کلانتری به منزل شهروند مازندرانی رفتند و پرنده را از قفس آزاد کردند.
در سال های اخیر مقامات قضایی بارها احکامی را در راستای حفاظت از محیط زیست و حیوانات صادر کرده اند که تقدیر وتحسین افکار عمومی را به دنبال داشته است.
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها (1)
  1. چطور دلش اومده اون قو رو 15 سال به اسارت بگیره ؟!

    منم یک گربه خونگی دارم که گاهی دلم براش میسوزه که داخل آپارتمانه اما خروج از خانه برای یک گربه خانگی اونم این اندازه دستی و اهلی , بمعنی مرگ اون حیوانه …. مخصوصا اینکه بخاطر بیماری خاصی که داره من با دارو درمانی بهش رسیدگی میکنم و دکتر دامپزشک بهم گفته که این گربه در طبیعت باشه صد در صد بخاطر این بیماری می میره .
    اما تا میتونم بهش محبت میکنم تو کلینیک عقیمش کردند واسش اسباب بازیهای گوناگون میخرم و تلاش میکنم که محیط خونه رو واسش شاد نگه دارم.
    فکر نمیکنم کار من مانند کار نگهدارنده اون غو باشه یعنی امیدوارم.

دیدگاه شما