تشکر رئیس شبکه بهداشت دیلم از اتلاف سگهای ولگرد!

دیده بان حقوق حیوانات: عبدالحسین ناصری در نشست کمیته بهداشت و تغذیه شهرستان دیلم اظهار داشت: یکی از مصوبات چهارمین نشست شورای سلامت که در آذرماه برگزار شد بررسی مسائل و مشکلات بهداشت محیط شهرستان در کمیته تخصصی و اعلام نتیجه مصوبات آن در جلسه بعدی شورای سلامت بود.
به گزارش فارس ناصری مشکل عرضه و فروش یخ، ماهی و مواد غذایی به صورت دستفروشی و در شرایط نامناسب را از دیگر مشکلات بهداشتی دانست و از معاون شهردار دیلم خواست تا با بررسی و جدیت بیشتری این مشکلات مرتفع و ساماندهی مناسبی شوند.
وی بیان داشت: عرضه مرغ زنده و تخم مرغ فاقد مشخصات در بازار و عدم برخورد با متخلفان از جمله مشکلاتی است که باید شبکه دامپزشکی با همکاری نیروی انتظامی با قاطعیت وارد عمل شده و با متخلفان در این ارتباط برخورد کنند.
رئیس شبکه بهداشت دیلم در ادامه از همکاری خوب شهرداری در اجرای طرح اتلاف سگهای ولگرد تشکر و قدردانی کرد و خواستار استمرار اجرای این طرح برای مقابله با ازدیاد سگهای ولگرد در شهر و روستا شد.
در ادامه این نشست نمایندگانی از فرماندرای، شهرداری، دامپزشکی، دادگستری، مجمع امور صنفی و بازرگانی نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود وضعیت بهداشت محیط شهرستان عنوان کردند.
___________________
خبر مرتبط:
کارتون: سگ کشی
جلوگیری از درمان سگ ها در گیلان/ نظارت نیروی انتظامی بر مالکین سگ های فانتزی
ورود دستگاه قضا به “سگکشی” در تبریز
باز هم سگ کشی/ این بار در گیلان
بی وفایی با یار با وفای انسان در گذر زمان/ مشکل سگ ها چیست؟!
تاکید دوباره سازمان شهرداریها بر رعایت دستورالعمل کنترل جمعیت سگهای ولگرد
خبر فوری !سگ کشی بیرحمانه در تبریز!/ تصویری
بیش از هزار قلاده سگ ولگرد معدوم شد/ معدوم سازی به روشی سخت
زیستگاهشان را نابود کردید حالا نوبت خودشان است ، وجدان انسانی خود را پیدا کنید از آقای رئیس گرفته تا …
ی بابا آقای رکوعی . شما اینها را هنوز نشناخته اید . این موجودات را که نمیشود نامشان را انسان گذاشت . تا بر مبنای آن داشتن وجدان انسانی را هم از آنها مطالبه کنیم .
واقعا باید تاسف خورد … موجودان خدا را می کشیم … زببون بسته هایی که روح دارند حس دارند و عاطفه دارند و از ما انسانها خیلی شریف ترند … و از همدیگه تشکر می کنیم … واقعا به کجا رسیدیم ؟؟؟؟؟ چی بودیم جی شدیم ؟؟؟؟؟ افسوس و صد افسوس