این بیانیه طنز نیست: اعلام انزجار «کانون شکار و دوستداران طبیعت ایران» از حیوان آزاری و کشتار حیات وحش!
دیده بان حقوق حیوانات: «کانون شکار و دوستداران طبیعت ایران» با صدور بیانیه نسبت به حیوان آزاری و کشتار حیات وحش واکنش نشان داد و از
متن این بیانیه که پایگاه خبری تحلیلی زیست بوم آن را منتشر کرده به این شرح است:
نظر به اینکه انتشار فیلم های سریالی حیوان آزاری و کشتار بیرحمانه حیوانات در شبکه های اجتماعی باعث جریحه دار شدن احساسات آحاد ملت گردیده است لذا کانون شکار متشکل از شکارچیان قانونمند و طبیعت دوستان و حامیان محیط زیست ضمن ابراز انزجار و تنفر از این قبیل اقدامات دد منشانه مواضع صریح خود را در این خصوص اعلام می دارد:
۱- اقدام وحشیانه و بیمار گونه عاملین اذیت و آزار حیوانات و کشتار بیرحمانه حیات وحش با هر انگیزه ای را محکوم نموده و حفظ و حمایت از حقوق حیوانات را بنا بر ایات و احادیث متعدد و اصول پذیرفته شده اخلاقی بر خود فرض می دانیم.
۲- تعقیب و مجازات عاملین این قبیل جنایات و محکومیت آنها به اشد مجازات، علی الخصوص تحمل محکومیت های کیفری ضامن پیشگیری از وقوع حوادث مشابه، مانند دریدن شکم توله خرس های سمیرم و کشتار دسته جمعی روباه ها در اصفهان و کشتن پلنگ توسط سگ های گله و ده ها مورد دیگر می باشد.
۳- هرگونه تخلف عامدانه در حوزه صید و شکار و ایجاد درگیری با مامورین خدوم سازمان حفاظت محیط زیست که توسط عده ای منفعت طلب و سود جو انجام می گیرد را شدیداً محکوم نموده و خواستار تعقیب و مجازات قانونی آنها می باشیم.
۴- ما سازمان حفاظت محیط زیست را برخاسته از اراده عاشقان طبیعت و جامعه شکارچیان فرهیخته میدانیم و اعتقاد راسخ داریم که جمعیت کثیر شکارچیان قانونمند و عاشقان طبیعت می توانند بازوی مقتدر ان سازمان و به مثابه بسیجیان بی ادعا در عرصه های طبیعی کشور دوشادوش عزیزان زحمت کش محیطبان به پاسداری از محیط زیست کشور بپردازند
۵- ما اعضای کانون از سازمان محترم محیط زیست و رسانه های اجتماعی تقاضا داریم که حساب این گونه افراد روان پریش و سودجو و دیو صفت را از دوستداران محیط زیست و عاشقان طبیعت که تنها و تنها بر اساس مجوز و قوانین جاری و ساری جمهوری اسلامی ایران اقدام میکنند جدا نمایند.
کانون شکار و دوستداران طبیعت ایران
مطالب مرتبط
