كشف 5 فقره تخلف شكار و صيد در يك هفته

دیده بان حقوق حیوانات افزايش شكار غير مجاز در استان سمنان كشف 5 فقره تخلف شكار و صيد در يك هفته با همت و تلاش مامورين اجرائي يگان حفاظت محيط زيست شهرستان گرمسار 5 فقره تخلف شكار و صيد در طي يك هفته كشف شد.
به گزارش روابط عمومي حفاظت محيط زيست استان سمنان،با همت و تلاش مامورين اجرائي يگان حفاظت محيط زيست شهرستان گرمسار موجب كشف 5 فقره تخلف شكار و صيد در طي يك هفته شد.
بر اساس اين گزارش ، كشفيات كه در عمليات هاي جداگانه صورت گرفت شامل 3 فقره شروع به شكار پرندگان وحشي، يك فقره شروع به شكار كل و بز وحشي و يك فقره شكار غير مجاز كل وحشي، به همراه كشف و ضبط تعدادي ادوات شكار و صيد از قبيل اسلحه ، فشنگ ، دوربين دوچشمي بود .
شايان ذكر است پرونده متخلفين پس از تكميل، تحويل مراجع قضائي استان گرديد و 2 تن از اين متخلفين در بازداشت به سر مي برند .
لازم به توضيح مي باشد كه در اين فصل استان سمنان با توجه به قرارگيري در مسير مهاجرت پرندگان به آبگيرها و مناطق جنوبي كشور، شاهد افزايش شكارچيان غيرمجاز به اين مناطق مي باشد .

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید