باز هم تيراندازي به سمت محیط بان ها، این بار با اسلحه ي دست ساز

دیده بان حقوق حیوانات: در چهارمحال و بختياري تيراندازي به سمت مامورين با اسلحه ي دست ساز هم كمكي به فرار متخلف نكرد مأمورين يگان حفاظت محيط زيست استان در منطقه حفاظت شده شيدا در حين گشت و كنترل در حوزه استحفاظي، موفق شدند علي رغم مقاومت، سه نفر متخلف را كه اقدام به صيدغيرمجاز نموده بودند دستگير نمايند.

به گزارش روابط عمومي اداره كل حفاظت محيط زيست چهارمحال و بختياري مأمورين يگان حفاظت محيط زيست استان در منطقه حفاظت شده شيدا در حين گشت و كنترل در حوزه استحفاظي، موفق شدند علي رغم مقاومت، سه نفر متخلف را كه اقدام به صيدغيرمجاز نموده بودند دستگير نمايند.

بر اساس اين گزارش، مأمورين منطقه حفاظت شده شيدا در حين گشت و كنترل، با شنيدن صداي شليك سه گلوله در محل تنگه لاشيران اين منطقه، پس گزارش موضوع به فرماندهي يگان، با همكاري رئيس منطقه و مامورين يگان حفاظت استان در ساعت 2 بعدازظهر با شناسايي سه متخلف در منطقه اقدام به تعقيب آنان مي كنند.

گفتني است، سرانجام متخلفين درپي تعقيب و گريز توسط مامورين غافلگير شده و با گلوله هاي جنگي به طرف مامورين تيراندازي نموده و از فرصت به دست آمده استفاده مي كنند و متواري مي شوند.

درنهايت مامورين موفق مي شوند يكي از متخلفين را به همراه يك قبضه سلاح گلوله زني دست ساز دوربين دار كه قابليت استفاده از فشنگ ژ-3 را دارد، دستگير نمايند. پس از بازرسي از متخلف مذكور تعداد 5 عدد فشنگ جنگي، يكدستگاه بي سيم دستي اف – ام، لاشه ي دو راس قوچ وحشي و ساير ادوات شكار كشف و ضبط گرديد. متخلف مذكور جهت طي مراحل قانوني تحويل مقامات قضايي شد.

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “باز هم تيراندازي به سمت محیط بان ها، این بار با اسلحه ي دست ساز”

  1. محيا نیم‌رخ

    چيزي جز تاسف خوردن نيست خيلي از جنگل بانان نيز اين چنين ……………

دیدگاهتان را بنویسید