مراقبت از پرندگان مهاجر در بجستان ضروري است

دیده بان حقوق حیوانات: مسوول حفاظت محيط زيست بجستان گفت: مراقبت از پرندگان مهاجر كه براي زمستان گذراني به اين منطقه آمده اند، ضروري است .

به گزارش روابط عمومي حفاظت محيط زيست خراسان رضوي، ‘عليرضا كياني’ افزود:گونه هاي مختلف پرندگان به هنگام كوچ از منطقه اي به منطقه ديگر به سهم خود در ايجاد تعادل زيست محيطي نقش مهمي دارند و مراقبت از اين مخلوقات زيبا و زيستگاههاي آنان وظيفه همگاني است.
وي گفت:امسال نيز همچون ساليان گذشته با سرد شدن هوا و پديدار شدن ابرهاي پاييزي در آسمان بجستان، گروه هايي از پرندگان ‘passeriform’ يا شاخه نشين شامل سهره هاي طلايي، سبز، زرد و خاكي و سينه سرخ و سارهاي سياه وحشي به مناطق حفاظت شده ‘هلالي’ و ‘دشت افتخار’ وارد شده اند و به تدريج تا اوايل زمستان بر تعداد اين گونه ها افزوده مي شود و تا اوايل بهار در اين منطقه مي مانند.
او افزود: اين پرندگان با سرد شدن تدريجي هوا از مناطق شمالي وغرب كشور به زيستگاههاي گرم جنوب خراسان رضوي كوچ مي كنند و خوراكشان پسمانده‏هاي غلات موجود در مزارع و كشتزارها و نيز بذر گل‌بوته‏ هاي وحشي روييده در دامنه‏ها است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید