تا اطلاع ثانوی … !/ ماجرای دو هفته بدون خبر

Animal-Rights-Watch-ARW-ARW
دیده بان حقوق حیوانات/ سردبیر: «تا اطلاع ثانوی …» واژه ای است که احتمالا شما هم از خواندنش خاطره خوشی ندارید. هر جا بر دیواری، دری، پارچه ای، کاغذی یا اطلاعیه ای نوشته می شود «تا اطلاع ثانوی …» یا پس از آن حکم تعطیلی نامحدودی می آید یا عذر تقصیر از عدم پاسخگویی نامحدود. خواندن هر دو نوع«تا اطلاع ثانوی …» سخت است. به هر حال کاری بر زمین می ماند که نباید.
زمانی است که «نمایشگاه محیط زیست»مان را شکار می کنند، رسانه های کشتارچیان با کاغذهای گلاسه اعلا و عکس های رنگی از هرس طبیعت با گلوله می گویند تا دست خون آلودشان را توجیه کنند و بخش زیست محیطی رسانه ها نیز عملا در شش و بش تایید یا رد این رفتار مانده اند.
بعد از 5000 خبر زیست محیطی مرتبط با حیوانات و نمایاندن چهره واقعی کشتارچیان، بازدید روزانه بیش از 4500 نفر علاقمند به حیوانات و محیط زیست از بخش خبری دیده بان مایه خوشحالی است. شادیم که در دو سال اخیر کسی به خود اجازه نداده حامیان حیوانات را«سانتیمانتال» بخواند. شادیم که برای تبیین حقوق حیوانات، رفتار نمایشی و تهاجمی، به رفتار منطقی و مستدل تبدیل شده. شادیم که دیگر در برف و باران کسی برای حیوانات پتو و زیر انداز و بخاری توصیه نمی کند. که حقوق حیوانات، نه مانند قبل تابو است و نه مساله ای احساسی، بلکه پایگاه و جایگاه منطقی، علمی و اصولی یافته است. رسانه ها از به کار بردنش ترسی ندارند و دبیران و سردبیران خبر، «حقوق حیوانات» را از ترس بالایی ها لاک نمی گیرند. شادیم که مرجع صادرکننده مجوز پایگاه خبری نیز از این بابت شاد است!
اما…
این دغدغه ها و شادی ها نیمه پنهانی هم دارد؛ حفظ یک سایت با چنین رتبه و بازدیدی هزینه هایی خاص دارد. وقتی قیمت سیب زمینی و خیار با دلار صعود می کند، در برابر تعرفه های دلاری هاستینگ حرفی باقی نمی ماند.
مدت ها است که بنا به اعلام شرکت ارایه دهنده سرویس میزبانی وب، از حد مجاز همه چیز فراتر رفته ایم: دانلود و بازدید و حافظه و طول و عرض و ارتفاع. ساده ترینش این که کمترین میزان دانلود ماهیانه دیده بان 40 گیگا بایت بوده است! تا امروز با لبخند و خجالت و انواع و اقسام راه های ممکن، تحمل شدیم اما ادامه این شرمندگی را تاب نخواهیم آورد.
تلاش داشتیم و داریم تبلیغات چی نشویم اما تورم است و خیلی چیزها که می دانید و چشمی که “تو نخ ابره که بارون بزنه”
این روزها  قرار بود بنویسیم «تا اطلاع ثانوی …» اما توان نوشتنش نبود.اگر بودیم که هیچ، اما اگر «تا اطلاع ثانوی …» شدیم، پر کردن جای خالی با شما!
دیده بان حقوق حیوانات
سردبیر

دیدگاه‌ها

8 پاسخ به “تا اطلاع ثانوی … !/ ماجرای دو هفته بدون خبر”

  1. انجمن دوستداران محيط زيست اردکان نیم‌رخ

    سلام
    خيلي درست نميدونم چرا همه دارن ميرن……
    ولي ميدنم نبايد يروند…….

  2. رامتین کامیار نیم‌رخ

    دو هفته است که دارم چک می کنم اول نگران بودم که خدای نکرده اتفاقی بد افتاده باشد-دیدنتان امید است و امید هم آرزو شاد و پایدار باشید

  3. مرتضی نیم‌رخ

    سلام , خسته نباشید
    پیشنهاد میکنم شماره حسابی را اعلام فرمایید, تا هر کس تمایل داشته باشد , به اندازه وسعش به سایتمان کمک مالی کند, تا این نهال مبارک بتواند در این شرایط به راهش ادامه دهد.

  4. پدرام نیم‌رخ
    پدرام

    ؟؟؟؟؟؟ 🙁 خوب یه کاری کنید یه شماره حسابی در گاهی چیزی ما انسان ها افریده شدیم تا به هم دیگه کمک کنیم نه این که بشینیم تنها امیدمان به خاک بشیند

  5. علیرضا نیم‌رخ
    علیرضا

    من از این متن منظورتون رو نفهمیدم ولی خدایی تو این چند هفته داشتم دیونه می شدم گفتم شاید یه شکارچی هم سایت رو شکار کرده

  6. رضا علی اصل نیم‌رخ
    رضا علی اصل

    سلام
    دوستان زحمت کش ما کار های بسیار بزرگی را تا به امروز انجام داده اند که به حق در ایران تازه و اثر گذار بوده است.
    ابتدا از خدا میخوام که به این گروه عزت و اعتبار زیادی بده و نیز به بعضی از مسولین قدرت هم این قبیل فعالیت های بسیار خوب را
    دوستان چون شما مستقل عمل می کنید و وابسته به جایی نیستید قطعا هزینه ها مانند ابر سیاهی آرام آرام آسمان اهداف شما را تیره خواهد کرد اما چنانچه بخشی از فعالیت های خود را تجاری کنید تا حدودی هزینه ها جبران خواهد شد.
    از نظر من هیچ اشکالی نداره دیده بان وارد مباحث تبلیغاتی بشه.به هر حال هدف شما بسیار پسندیده است

  7. علی نیم‌رخ

    آقا این چه حرفیه . برای رسیدن به هدف های بزرگ باید با مشکلات بزرگتر دست و پنجه نرم کرد.
    فقط همین را میدانم که خالی کردن میدان یعنی نابودی.

دیدگاهتان را بنویسید