قاچاق لاک پشت برای نگهداری به عنوان حیوان خانگی باعث شد: لاک‌پشت‌های بومی ماداگاسکار در معرض خطر انقراض

1402-1

دیده بان حقوق حیوانات: گروه‌های فعال محیط‌ زیست در آمریکا از مقامات ماداگاسکاری درخواست کردند تا برای مبارزه با قاچاق دو گونه از لاک‌پشت‌های بومی این جزیره اقداماتی جدی صورت دهند.

به گزارش ایسنا این گروه از حامیان محیط زیست اظهار داشتند: قاچاق این دو گونه از لاک‌پشت‌های در معرض خطر انقراض، بویژه طی چند ماه اخیر به شدت رایج شده است.

حامیان محیط‌ زیست معتقدند: در صورتی که اقدام فوری برای جلوگیری از پدیده قاچاق این دوزیستان بومی ماداگاسکار انجام نشود به زودی نسل آنها منقرض می‌شود.

گزارش‌ها حاکیست از سال 2009 میلادی و در پی بحران سیاسی در ماداگاسکار، قاچاق این دو گونه لاک‌پشت به میزان قابل توجهی افزایش یافته چرا که نظارت کافی روی موضوعات محیط زیستی در این منطقه وجود نداشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، یکی از اعضای انجمن حمایت از حیات‌وحش آمریکا گفت: این لاک‌پشت‌ها جزو گونه‌های نمادین حیوانات در این جزیره به حساب می‌آیند و در صورت عدم اتخاذ تصمیمی قاطع، انقراض آنها در آینده‌ای نزدیک رخ خواهد داد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید