خرس قهوه ای کنجکاو در یکی از جنگلهای شمال/ تصویر

دیده بان حقوق حیوانات: مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران از ثبت تصویر یک خرس قهوه ای بزرگ در بهشهر خبر داد.

کیوان هوشمند در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: چندی پیش یک قلاده پلنگ در مناطق جنگلی مابین دو روستای یخکش و پجیم در شهرستان بهشهر یک گاو اهلی را دردید.

به گفته وی، با اطلاع مردم به اداره محیط زیست و اعزام محیط بانان به محل، پس از تایید حمله پلنگ توسط کارشناسان، محیط بانان تصمیم گرفتند پلنگ را زنده گیری کرده و به مناطق امن و دوردست جنگل منتقل کنند برای این منظور با انتقال یک قفس چوبی به محل حمله پلنگ، محیط بانان لاشه نیمه خورده شده گاو اهلی را در داخل قفس چوبی قرار دادند تا در صورت مراجعه مجدد پلنگ به لاشه برای تغذیه در قفس گرفتار شود.

Animal-Rights-Watch-ARW-6952

خرس قهوه ای بزرگ جثه در کنار قفس چوبی تعبیه شده برای زنده گیری پلنگ

هوشمند اظهار داشت: برای این منظور یک دوربین تله ای در مقابل قفس چوبی تعبیه شد تا از پلنگ و اتفاقات احتمالی در جریان زنده گیری حیوان تصویر برداری کند اما  پس از چندین شبانه روز انتظار،  پلنگ مورد نظر به محل حمله به گاو اهلی بازنگشت که احتمالا به دلیل جابجایی لاشه نیمه خورده توسط محیط بانان بوده است.

مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران تصریح کرد: اما یک خرس قهوه ای بزرگ برای تغذیه به سراغ لاشه گاو اهلی آمد که البته به دلیل وارد آوردن ضربه توسط خرس، درب قفس بسته شده و خرس نیز نتوانست از لاشه تغذیه کند.

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “خرس قهوه ای کنجکاو در یکی از جنگلهای شمال/ تصویر”

  1. بهرام نیم‌رخ

    الانه که شکارچیا برای شکار این حیوون زیبا به اون منطقه حجوم بیارن

دیدگاهتان را بنویسید