نجات یک قلاده روباه زخمی در کرج

دیده بان حقوق حیوانات: شاید با حیوانات و پرندگان اهلی و وحشی که به خاطر تصادف، نگهداری نامناسب یا سایر عوامل محیطی در آستانه مرگ قرار داشته‌اند روبه‌رو شده‌اید، عده‌ای برای نجات آنها هرکاری بتوانند انجام می‌دهند و تعداد کمی نیز شاید بی‌تفاوت از کنار این موجودات بی دفاع عبور کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج: روز شنبه مورخ 92/10/28 پس از تماس تلفنی یکی از شهروندان مبنی بر حضور یک قلاده روباه زخمی در جاده ماهدشت -بعد از فرودگاه پیام، ماموران یگان حفاظت این اداره به محل اعزام و حیوان زخمی را که به دلیل تصادف با یک خودرو مصدوم شده بود جهت مداوا به یکی از مراکز درمانی (بیمارستان دامپزشکی) انتقال دادند.

حکیمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج در این مورد اظهار داشت: همانطور که همه ما دوست داریم از زندگی توام با امنیت و آرامش بهره مند شویم موجودات دیگر نیز این حق را برای خود محفوظ می دانند. با توجه به آموزه های دین اسلام، تمام موجودات حق حیات داشته و آزار و اذیت حیوانات به هر طریقی گناه محسوب شده و مستوجب عقوبت الهی است. در قانون نیز این حق برای همه جانداران و حیوانات محفوظ دانسته شده و تخلف از آن جرم محسوب می شود و در صورت مشاهده با افراد خاطی مطابق، قانون برخورد خواهد شد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید