فنسهای یک واحدپرورش ماهی موجب ازبین رفتن دوقلاده سگ آبی دربالادست سدطالقان گردید

دیده بان حقوق حیوانات: طی گزارشات واصله از همیاران محیط زیست این اداره مبنی بر تلف شدن دو قلاده سگ آبی در بالای روستای حسنجون ، درنزدیکی یک واحد پرورش ماهی پیداشد.

حشمت اله کشیری رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طالقان با اعلام این خبر افزود: طی گزارشات واصله  از همیاران محیط زیست این اداره مبنی بر تلف شدن دو قلاده سگ آبی در بالای روستای حسنجون ، درنزدیکی یک واحد پرورش ماهی ، محیط بانان این اداره سریعا به محل فوق اعزام و بعداز پیدا کردن آنها به جهت بررسی علت مرگ ، به اداره طالقان انتقال دادند و پس ازکالبد شکافی این دوقلاده سگ آبی توسط رییس اداره دامپزشکی ، هیچکونه آثار ضربه ویا بیماری درآنها مشاهده نگردید.

وی ادامه داد: در بررسی از محل کشف لاشه ، به تور و فنس هایی مابین باغ و پرورش ماهی برخورد نموده که سگهای آبی داخل آن گیر کرده و با توجه به سرمای زیاد و یخ زدگی تلف شده اند . کشیری افزود آمار سگهای آبی بیشتر در بالادست سد طالقان بوده و حوالی واحدهای پرورش ماهی بیشتر مشاهده می شوند.

کشیری بااشاره به خصوصیات زیستی سگ‌های آبی افزود: به دلیل ویژگی‌هایی که سگهای آبی دارند بسیار شناخته شده‌اند، آن‌ها بر روی رودخانه‌ها و جریان‌های آب سد می‌زنند و در آبگیری که خود ساخته‌اند خانه می‌سازند. از آن جایی که جابجایی مواد لازم برای ساخت خانه در سطح زمین برای آن‌ها مشکل است، آن‌ها کانال‌هایی را می‌سازند تا از راه آن‌ها مواد خام ساخت خانه را جابجا کنند. آن‌ها دندان‌های جلوی قدرتمندی دارند که از آن‌ها برای بریدن درختان وبرای ساخت خانه و یا بریدن دیگر گیاهان برای خوراک استفاده می‌کنند.

در صورتی که آبگیر مناسبی وجود نداشته باشد، سگ‌های آبی مجبورند نخست یک سد و بعد خانهٔ خود را بسازند. آن‌ها برای ساخت خانه اول ستونک‌های عمودی را نصب می‌کنند و بعد فضای خالی میان آن‌ها را با نصب افقی (متقاطع) شاخه‌های درختان پر می‌کنند، آنگاه باز اگر فضای خالی میان شاخه‌ها وجود داشت آن را با مخلوطی از گِل و علف پر می‌کنند تا زمانی که اندازهٔ کافی آب وارد آبگیر سد آن‌ها بشود و آب لانه شان را احاطه کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید