جریمه قصاب روباه به دلیل جایگاه اجتماعی وی به 100 هزار تومان تقلیل پیدا کرد!/ تصویر

Animal-Rights-Watch-ARW-7165

دیده بان حقوق حیوانات: بر اساس گفته برخی کارکنان محیط زیست استان کردستان، حکم 91 روز حبس فردی که پس از زخمی کردن یک روباه آن را شکنجه و سر بریده بود و از این کار خود فیلم هم گرفته بود در دادگاه تجدید نظر به 100هزار تومان جریمه تغییر کرد.

به گزارش خبرنگار ایران، این شکارچی از عمل خود فیلمی تهیه کرده بود که یکی از همیاران محیط زیست آن را در اختیار اداره محیط زیست سروآباد قرار داد.

پس از مشاهده فیلم، شکارچی غیرمجاز که از متخلفان سابقه دار بود، بلافاصله وی توسط مسوولین محیط زیست سروآباد شناسایی شد.

پس از مشاهده فیلم توسط قاضی پرونده و اعتراف متهم، وی طی حکم صادره از شعبه اول دادگاه عمومی سروآباد در هشتم مهر امسال، به تحمل 91 روز حبس تعزیری محکوم شده بود.

گفته می شود این حکم در دادگاه تجدید نظر به دلیل شرایط متهم و جایگاه اجتماعی وی به 100 هزار تومان تقلیل پیدا کرده است.

دیدگاه‌ها

4 پاسخ به “جریمه قصاب روباه به دلیل جایگاه اجتماعی وی به 100 هزار تومان تقلیل پیدا کرد!/ تصویر”

  1. سهند نیم‌رخ

    لعنت بر پدر خودشو اونی که این حکم طادر کرد

  2. مسعود شكيبا نیم‌رخ

    يعنی هر احمق متوحشی كه از كمتر به اصطلاح جايگاه اجتماعی برخوردار هست هر غلطی كه بخواد ميتونه بكنه!
    خوب بود قاضی از اين وحشی به صورت رسمی تشكر و سازمان رو مجاب به عذرخواهی از چنين شخصيت بزرگی ميكرد!
    خاك بر سر ما

  3. نازنین علیان نیم‌رخ
    نازنین علیان

    این حکم و نظر شرم اوره با اتحاد حامیان و حیوان دوستان و اعتراض علیه این بی عدالتی ها باید نرج جرایم تغییر پیدا کند و جبس طولانی مدت برای اسنگونه افراد شرور صادر بشه

  4. سهیلا نیم‌رخ

    فیلم شکنجه یه حیوون؟ دنیا وارونه شده؟ این آقای قاضی یه ذره وجدان نداره؟ اگه جون خودش یا عزیزاش بود هم این طوری می کرد؟ روباه جون نداره؟ این حیوون خیلی باهوش و دوست داشتنیه. چقدر همه چیز باعث ناامیدیه

دیدگاهتان را بنویسید