دیده بان حقوق حیوانات: برنا به نقل از فوکس: یکی از عجایبی که بیشتر مردم در مورد پرندگان می بینند این است که بال پرندگان ضد آب است و می توانند از خود در مقابل آب و هوای ناآرام محافظت کنند.
از دلایلی که برخی دانشمندان برای ضدآب بودن بال پرندگان می آورند می توان به این اشاره کرد که پرندگان در منقار خود چربی داشته و آن را با کشیدن در نزدیکی دم خود، به برخی نقاط بدن از جمله بال ها منتقل می کنند.
همین روغنی که در بدن و بال این پرندگان ایجاد می شود مانع ورود آب به پرها شده و در نتیجه بال پرندگان را ضد آب می کند.
___________________________________
دیده بان حقوق حیوانات: پرندگان در منقار خود چربی ندارند و منبع چربی انها برای ضدآب کردن پرها، غدد چربی نزدیک دم است. با نوک زدن با این غدد و چرب شدن نوکشان، ای چربی را به پرهای بدن منتقل مالیده و آنها را ضد آب می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.