تدوین دستورالعمل برای تردد با حیوانات

دیده بان حقوق حیوانات: هومن ملوک‎پور دامپزشک شاغل در بخش خصوصی از برگزاری جلسه با رئیس سازمان دامپزشکی کشور و بررسی مسئله حیوانات خانگی خبر داد.

به گزارش حکیم مهر وی در وبلاگ خود با اشاره به دیدار خود و جاوید آل‎داود رئیس انجمن حمایت از حیوانات ایران با دکتر دستور ، درباره نتیجه برگزاری این جلسه نوشت: قرار بر این شد دستورالعملی برای دارندگان حیوانات خانگی تنظیم کنیم تا نیروی انتظامی با هر کسی برای تردد با حیوانش نتواند برخورد کند و تنها خاطیان و کسانی که دستور العمل را رعایت نکرده اند جریمه شوند.

دکتر ملوک‏ پور داشتن شناسنامه بهداشتی، حمل در خودرو در داخل باکس مخصوص حمل حیوانات، استفاده از پوزه بند برای سگهای بزرگ را از جمله مواردی دانسته است که محور تنظیم این دستورالعمل خواهد بود.

گفتنی است پیش از این در پی تقدیم طرح 39 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به هیأت رئیسه درباره ممنوعیت نگهداری و تردد حیوانات مضر و نجس‎العین و در پی آن انتشار گزارش کارشناسی مرکز پژوهش‎های مجلس شورای اسلامی، مدیرمسئول حکیم مهر در نامه‎ای به دکتر توکلی رئیس مرکز پژوهش‎های مجلس از وی خواست نمایندگان به مواردی نظیر قانون‎مند کردن تردد با حیوانات بجای ممنوعیت بیاندیشند.

دکتر لطفی‎زاده در این نامه که نسخه‎ای از آن برای رؤسای سازمان دامپزشکی، نظام دامپزشکی و رئیس هیأت مدیره جامعه دامپزشکان ایران ارسال شد ، تردد با حیوانی که واجد شناسنامه بهداشتی است و تأیید دامپزشک را بهمراه دارد و از ابزار حفاظتی لازم نیز استفاده نموده را از مصادیق تردد قانونمند دانسته بود.

دیدگاه‌ها

3 پاسخ به “تدوین دستورالعمل برای تردد با حیوانات”

  1. zeynab نیم‌رخ

    ممنون از مطالبتون.
    من یک خوکچه هندی دارم آیا این نوع از حیوانات هم نیاز به شناسنامه دارن ؟ یا نگه داری و حملش مشکلی نداره؟

    1. سپیده آسمانی نیم‌رخ

      نه گلم
      خوکچه هنوز جزو مصادیق بدحجابی!!! ببخشید غرب پرستی نشده.

    2. دیده بان حقوق حیوانات نیم‌رخ
      دیده بان حقوق حیوانات

      تهیه شناسنامه به انتخاب شماست ولی در جوامع پیشرفته به صورت کلی توصیه می شود. قانونا به دلیل غیر بومی بودن خوکچه برای ورود، خرید و فروش و نگهداری آن باید مجوز داشته باشید که عملا به دلیل اولویت نداشتن مشمول مرور زمان شده است.
      خرید حیوانات خانگی حمایت از تجارت حیوانات محسوب می شود و مجامع جهانی حامی حیوانات عمدتا با خرید و فروش حیوانات مخالفند. تجارت حیوانات بر خلاف تصور عامه عمیقا ناقض حقوق حیوانات است.

دیدگاهتان را بنویسید