
دیده بان حقوق حیوانات: شهردار منطقه يك بيرجند گفت: از ابتداي سال گذشته تا كنون؛ 1100 قلاده سگ ولگرد معدوم شده است.
به گزارش ایرنا «رجب جعفري» در حاشيه اجراي طرح زنده گيري و اتلاف سگهاي ولگرد سطح شهر به خبرنگار ايرنا گفت:هدف از اجراي اين طرح آشنائي نمايندگان دستگاه هاي مربوطه و رسانه ها از نحوه زنده گيري و اتلاف سگهاي ولگرد سطح شهر است.
وي افزود:سگهاي ولگرد پس از زنده گيري به اتاق مخصوص اتلاف سگ منتقل شده و در آنجا به مدت دو ساعت در معرض گاز دي اكسيد كربن قرار گرفته و پس از اتلاف به ترانشه دفن زباله (گودال بزرگ) منتقل و دفن مي شوند.
وي اظهار داشت:ترانشه دفع زباله 5 متر عمق دارد كه در قسمت پايين آن جهت جلوگيري از انتقال بيماري، يك لايه آهك ريخته و اجساد را روي اين قسمت گذاشته وسپس خاك روي آن مي ريزند تا آلودگي كاملا از بين برود.
جعفري هزينه اتلاف هر سگ را 500 هزار ريال اعلام كرد و افزود: اين طرح با همكاري دستگاه هائي مثل دانشگاه علوم پزشكي و دامپزشكي ومحيط زيست اجرا مي شود.
وي ادامه داد: كل اعتبار لازم براي اتلاف سگهاي ولگرد توسط شهرداري هزينه مي گردد.
امروز سه قلاده سگ توسط كاركنان شهرداري زنده گيري و به اتاق مخصوص اتلاف سگ منتقل گرديد.
دیده بان حقوق حیوانات: معدوم سازی با دی اکسید کربن در جهان منسوخ و مورد شکایت تمام ارگان های حامی حیوانات است. وعدوم سازی به این روش همانند خفگی است و بسیار طولانی کما اینکه معمولا در ایران حتی گاز مورد نیاز توسط اگزوز خودرو تولید می شود! مضافا شرایط نگهداری سگ ها قبل از معدوم شدن، به دلیل اینکه در صف مرگ هستند چنان نامناسب است که قابل بیان نیست.
باید اضافه کرد کشتن حیوانات نه تنها تاثیری در جمعیت آنها ندارد بلکه شرایط زیستی را برای گونه های دیگر فراهم کرده و منجر به بههم خوردن تعادل اکوسیستم شهری می شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.