محیط زیست خراسان شمالی به دنبال دلبر؛ دوشیزه در میاندشت راحت تر خواهد بود

Animal-Rights-Watch-ARW-5694

دیده بان حقوق حیوانات: سرپرست اداره کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: با نصب دوربین های فیلم برداری در منطقه جاجرم طی شش ماه اخیر، هشت عدد یوزپلنگ آسیایی مشاهده شدند.

رضا شکاریان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: از هشت عدد یوز مشاهده شده، سه عدد توله یوز هستند.

وی ادامه داد: طی مدت یاد شده، چند اثر ردپای یوزپلنگ آسیایی نیز در این مناطق رویت شده است.

شکاریان تصریح کرد: سه قلوزایی یوزپلنگ آسیایی در منطقه جاجرم بیانگر بهبود وضعیت تغذیه و امنیت در زیستگاه این گونه جانوری است.

وی به مراقبت و نگهداری از یک عدد یوزپلنگ نر آسیایی نیز در فضای فنس کشی شده منطقه میان دشت جاجرم تحت مدیریت این اداره کل طی چند سال اخیر اشاره کرد و اظهارداشت: هم اکنون در حال رایزنی با اداره کل حفاظت و محیط زیست استان سمنان هستیم تا موافقت آنان را برای انتقال یک عدد یوزپلنگ ماده آسیایی از منطقه دلبر استان سمنان به منطقه حفاظت شده میان دشت جاجرم اخذ کنیم.

سرپرست اداره کل محیط زیست خراسان شمالی تاکید کرد: منطقه میاندشت جاجرم در مقایسه با منطقه دلبر سمنان از نظر وسعت و برخورداری از امکانات تغذیه‌ای برای این گونه جانوری بسیار مطلوب است.

_______________________

کوشکی و دلبر در راه پردیسان/ تکثیر یوز در ۳ فاز

دیدگاه‌ها

2 پاسخ به “محیط زیست خراسان شمالی به دنبال دلبر؛ دوشیزه در میاندشت راحت تر خواهد بود”

  1. محسن نیم‌رخ
    محسن

    دیده بان عزیز سلام و خسته نباشید، این خبر شما دو تا شائبه دارد:
    1. با خبر انتقال یوز ها به پردیسان در تناقض است.
    2. تا 2 ماه پیش اداره محیط زیست خراسان شمالی گفته بود 6 یوز در میاندشت وجود دارد که به نظر من بهتر است اداره محیط زیست فیلم یا عکس ها را به علت حساسیت زیاد این موضوع در اختیار رسانه ها قرار دهند.

    1. دیده بان حقوق حیوانات ش نیم‌رخ
      دیده بان حقوق حیوانات ش

      درود بر شما،
      ضمن تشكر از سركار به اطلاع مي رسد:
      ١- به دليل اهميت بالاي تكثير يوز و شرايط خاص آن، به نظر مي رسد مديران خراسان شمالي و سمنان مايلند اين اتفاق در حيطه مديريتي آنها رخ دهد، در حالي كه با توجه به اخبار به نظر مي رسد شانس تهران بيشتر است.
      ٢- اسناد پروژه يوز كه با همكاري چند تيم تهيه مي شوند، در رسانه ها، سايت سازمان محيط زيست و سايت تيم هاي درگير با پروژه قابل دسترس است و تا كنو نيز برخي از اين تصاوير در همين پايگاه خبري منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید