دیده بان حقوق حیوانات: همزمان با دهه کرامت سمن ای زیست محیطی خراسانی از پارک های ملی این استان بازدید کردند.
بازديد اعضاي کميته بانوان شهرستان اسفراين از پارک ملي سالوک
رئيس اداره حفاظت محيط زيست اسفراين گفت: روز يکشنبه مورخ 24/6/92 اعضاي کميته بانوان اين شهرستان بمناسبت دهه کرامت که مصادف با توليد حضرت معصومه (س) و تولد امام رضا (ع) ضامن آهو که روز محيط بان نيز نامگذاري گرديده از پارک ملي سالوک اسفراين بازديد نمودند.
فخراني در ادامه گفت: در جريان اين بازديد يکروزه، با حضور کارشناسان اداره و محيط بانان منطقه، در ابتدا از منطقه دشت سالوک محل زندگي آهوان بازديد نمودند و در ادامه در محل پاسگاه سرمحيط باني شهيد شاهکومحلي و در دره سياه خانه توضيحاتي در مورد پوشش گياهي، جانوري و حساسيت مناطق تحت مديريت محيط زيست اسفراين جهت آموزش و ارتقاء فرهنگ زيست محيطي آحاد جامعه تأييد گرديد.
مهندس حميد فخراني: منطقه سالوک در شمال غربي شهرستان اسفراين واقع گرديده است. کل مساحت منطقه سالوک 19908 هکتار مي باشد که 8231 هکتار مساحت پارک ملي و 11677 هکتار مساحت منطقه حفاظت شده سالوک و 20000 هکتار منطقه شکار ممنوع شمال و غرب است. منطقه سالوک به دو قسمت دشت و کوهستان تقسيم بندي مي شود که آهو يکي از گونه هاي شاخص منطقه دشت مي باشد.
بازدید 2 روزه گروهی از NGO های خراسان رضوی از پناهگاه حیات وحش میاندشت
به گزارش روابط عمومي اداره کل حفاظت محيط زيست خراسان شمالی در این بازدید 2 روزه که به سرپرستی خانم دکتر بهار صورت گرفت علاوه بر بازدید از سایت یوزپلنگ و مشاهده حیات وحش میاندشت، از پارک های ملی سالوک و ساریگل شهرستان اسفراین بازدید بعمل آمد و آشنایی با جوامع محلی و نقش آنها در حفاظت از منطقه و هم چنین قابلیتهای گردشگری منطقه از جمله اهداف این بازدید 2 روزه بود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.