رفتن به محتوا
۱۶ آبان ۱۴۰۵ فا / EN
دیده‌بان حقوق حیوانات
دیده‌بان حقوق حیوانات پایگاه خبری حقوق حیوانات و حیات‌وحش
RSS
سرویس‌ها
بخش‌های دیگر
فوری خط زمانی حاکمیت محیط‌زیست ایران منتشر شد
حقوق حیوانات کد خبر: ۳۶۰۰

خرید و فروش ماهی قرمز، ممنوع شد

ایلنا:

مدیرکل محیط زیست آْذربایجان شرقی گفت: برابر دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ایجاد بساط و فروش ماهی حوض در هر مکان به غیر از آکواریوم فروش‌های مجاز و سایر مراکزی که از سوی دستگاههای دولتی ناظر بر بهداشت و سلامت جامعه، مجاز شناخته شده‌اند، ممنوع و با متخلفین برخورد قانونی صورت می‌‌گیرد.
بیوک رئیسی مدیر کل حفاظت محیط زیست آْذربایجان شرقی با بیان این خبر گفت: با نزدیک شدن آغاز سال نو و بر اساس سنت‌های قدیمی، خرید و فروش ماهیان قرمز در گوشه و کنار شهر‌ها، بویژه میادین میوه و تره بار شهرداری‌ها توسط افراد و کسبه غیر مجاز صورت می‌گیرد.

او ادامه داد: با اعتقاد به حفظ حق حیات کلیه موجودات زنده و توجه به احتمال شیوع بیماریهای پوستی و ارگانیک از طریق تماس با این گونه ماهیان، برابر دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ایجاد بساط و فروش ماهی حوض در هر مکان به غیر از آکواریوم فروش‌های مجاز و سایر مراکزی که از سوی دستگاههای دولتی ناظر بر بهداشت و سلامت جامعه، مجاز شناخته شده‌اند، ممنوع و با متخلفین برخورد قانونی صورت می‌‌گیرد.
بیوک رئیسی با اشاره به اطلاع رسانی قبل از موعد موضوع به مردم، از فعالان و کسبه فروشگاههای غیر مجاز خواست از توزیع و فروش ماهیان قرمز یا آبزیان دیگر مانند لاک پشت و غیره اکیدا خودداری کنند.
او از تشکیل اکیپ ویژه‌ای با همکاری محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست و نیروهای انتظامی جهت برخورد با عاملان توزیع غیر مجاز ماهی و آبزیان زنده در آستانه عید نوروز خبر داده و افزود: در صورت مشاهده و دستگیری فرد متخلف کلیه آبزیان او ضبط و متخلف با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی می‌شود.

مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها (3)
  1. خیلی خوبه ولی دقت کنید اینجا هم دلشون به حال ماهیای بیچاره ای که به دست مردم قتل عام میشن نسوخته بلکه دلیل ممنوعیت را جلوگیری از انتقال بیماری اعلام کردند. ولی به هر حال ما خوشحالیم که این اتفاق می افتد.

دیدگاه شما