رفتن به محتوا
۱۷ آبان ۱۴۰۵ فا / EN
دیده‌بان حقوق حیوانات
دیده‌بان حقوق حیوانات پایگاه خبری حقوق حیوانات و حیات‌وحش
RSS
سرویس‌ها
بخش‌های دیگر
فوری خط زمانی حاکمیت محیط‌زیست ایران منتشر شد
گزارش تصویری کد خبر: ۵۳۱۹۰

۳ عکس‌ ویژه از شکار گوزن توسط عقاب طلایی روسیه/ تصویری

دیده بان حقوق حیوانات: دانشمندان دوربین خود را در حیات وحش لازوسکی واقع در شرق روسیه کاشته بودند تا وضعیت گونه‌های نادر ببر سیبری را بررسی کنند؛ اما اتفاق دیگری رخ داد:

به گزارش همشهری آنلاین روزنامه اتریشی استاندارد گزارش داد، این گونه که در مناطق دور دست شرق روسیه و در مناطق هم مرز با کره شمالی و چین زندگی می‌کند، در معرض تهدید انقراض قرار دارد و تعدادش به کمتر از 500 قلاده رسیده است. اما نه این گربه‌های عظیم الجثه، بلکه یک عقاب طلایی شکار این دوربین شد.

Animal-Rights-Watch-ARW-6923

در این عکس، این پرنده غول پیکر پنجه‌هایش را به بدن شکار خود فرو می کند؛ فرو رفتن پنجه‌ها را می توان در عکس و به خاطر فوران خون دید.

foto: ap/the zoological society of london

معمولا عقاب‌های طلایی پرنده‌های کوچک و پستانداران را شکار می‌کنند. اما در این مناطق تا به حال حملات متعددی به گوزن‌های بزرگ دیده شده بود. این نخستین تصاویر از چنین شکاری است.

foto: ap/the zoological society of london

مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها (1)

دیدگاه شما