دیده بان حقوق حیوانات: به گزارش روابط عمومي حفاظت محيط زيست گلستان،محمد ممشتي با اعلام اين خبر گفت : مأمورين و ضابطين گارد اجرايي محيط زيست شهرستان كردكوي موفق به دستگيري يك نفر شكارچي غير مجاز در منطقه چمن ساور منطقه حفاظت شده جهان نما شدند.
مدير كل حفاظت محيط زيست استان گلستان ادامه داد: از اين متخلفين يك قبضه اسلحه غير مجاز گلوله زني و لاشه يك راس مرال ( گوزن قرمز ) حيوان حمايت شده و در معرض خطر انقراض و قطار فشنگ و تجهيزات انفرادي كشف و ضبط گرديد پرونده به همراه ادوات ضبط شده و صورتجلسه تنظيمي تحويل مقامات قضايي گرديد .
ممشتي خاطر نشان كرد: در شرايطي كه هر روز شاهد درگيري و افزايش خشونت عليه مأمورين زحمتكش محيط زيست مي باشيم بر همه مردم طبيعت دوست و نجيب منطقه فرض است به ياري حيات وحش كه بيشتر گونه هاي آن كمياب بوده شتافته و دست شكارچيان خاطي را از اين حيوانات كوتاه نمايند .
وي در پايان از تمام علاقمندان و دوستداران طبيعت و حيات وحش درخواست كرد در حفاظت از اين ميراث هاي طبيعي ارزشمند محيط زيست را ياري داده تا با اين افراد كه قصد سودجويي از اين گونه هاي با ارزش را دارند برخورد قانوني صورت گيرد و نسل اين گونه حمايت شده از خطر انقراض نجات يابد .
گفتني است جنگلهاي استان گلستان زيستگاه گونه هاي جانوري مختلفي است كه مرال به عنوان يك گونه بومي و منحصر به فرد از پستانداران حمايت شده اي است كه در جنگلهاي خزري زيست مي كند . اين گونه ارزشمند در فصل جفت گيري كه از اواسط شهريور آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد رفتارهاي خاصي از خود بروز داده و با نعره هايي كه سر مي دهد مبادرت به ايجاد قلمرو براي خود مي كند كه به آن گاوبانگ مي گويند و ماده ها را در قلمرو گرد هم آورده و به شدت از قلمرو در برابر نرهاي ديگر حراست مي كنند و اگر گوزن نر ديگري وارد آن محوطه شود صدايي مي كند كه بلافاصله گوزن صاحب قلمرو، خود را به او مي رساند تا او را از منطقه خارج كند ، با توجه به اين موارد در اين زمان شكارچيان نيز با استفاده از وسايل خاصي صداي گوزن را تقليد مي كنند و گوزنهاي نر را به راحتي به طرف خود مي كشند و آنها را شكار مي كنند .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.