ما با طبيعت مهربان نيستيم

دیده بان حقوق حیوانات: دكتر فاضل در شبكه خبر گفت ما با طبيعت مهربان نيستيم.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه محيط زيست كرج،رئيس دانشگاه محيط زيست در اين برنامه زنده تلويزيوني كه از شبكه بين المللي خبر پخش مي شد با بيان اين نكته  كه ما با طبيعت مهربان نيستيم افزود: آغاز تعطيلات نوروزي به همان اندازه كه هموطنان را شادمان مي كند موجب نگراني علاقمندان به محيط زيست مي شود چون پس از تعطيلات دو هفته اي نوروز آنچه به جا مي ماند طبيعتي زخم خورده و پر از زباله است.

ايشان در ادامه افزود: اگر امروز درياچه و تالاب پريشان ما پريشان است، اگر درياچه اروميه حال و روز خوشي ندارد يا گونه هايمان در معرض خطر قرار گرفته بخش بزرگي از آن به دليل نگاه صرفاً سودجويانه ماست كه براي مثال سدي را در بالا دست زده ايم كه كالايي توليد كنيم اما حق آبه پائين دست را رعايت نكرده ايم.

دكتر فاضل در ادامه افزود: به دليل سابقه ۲۰ ساله كار در حوزه محيط زيست و تجربه معلمي در اين زمينه و همچنين تجارب ناشي از فعاليت هاي بين المللي به صوت علمي و اجرايي در چند كشور اعتقاد دارم كه ما گام هاي به پيشي در امر حفاظت از محيط زيست برداشته ايم و جايگاه جهاني مان تثبيت شده است اما هنوز نياز به كار جدي تر و اطلاع رساني عميق تر داريم.

معاون محيط طبيعي و تنوع زيستي سازمان افزود: يكي از افتخارات ما اين است كه ميزباني بارگاه مقدس حضرت امام رضا(ع) را داريم،ايشان در كنار سجاياي اخلاقي و علمي بسيارشان به عنوان ضامن آهو شناخته مي شوند، در جاي جاي قرآن كريم هم نگاه توام با احترام و ستايش به آفريده هاي طبيعي پروردگار وجود دارد اما برخورد ما با طبيعت چقدر مبتي بر احترام و اخلاق است؟

دكتر فاضل در پايان ابراز اميدواري كرد كه كارشناسان و علاقمندان محيط زيست بتوانند بيش از پيش فضايي را ايجاد  كنند كه آشنايي عمومي تري نسبت به محيط زيست بوجود آيد و در نتيجه اين حساسيت تلاش هاي جدي تري براي حفاظت و حراست از آن شكل گيرد.

گفتني است مجله تصويري  صبح با خبر هر روز از ساعت ۷ تا ۸ صبح به صورت زنده از شبكه بين المللي خبر پخش مي شود.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید