توله پانداي جديد در باغ وحش توكيو متولد شد

توله پاندا

دیده بان حقوق حیوانات: مسوولان باغ وحشي در پايتخت ژاپن اعلام كردند: براي نخستين بار در طول 24 سال گذشته، يك توله پانداي جديد در باغ وحش «توكيو» به دنيا آمده است.

به گزارش سرويس محيط زيست خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باغ وحش «اوئنو» در توكيو عكس‌هاي زيبا و دوست داشتني از اين عضو تازه‌وارد بسيار كوچولو به همراه مادرش منتشر كرده است. نام والدين اين توله پاندا كه حدود سه روز پيش به دنيا آمده «شين شين» و «ري ري» است. جثه اين توله پاندا تقريبا به اندازه يك عدد چوب بستني است كه به او اجازه مي‌دهد مدتها در آغوش مادرش بماند.

pahda 2-1.jpg

به گزارش روزنامه گودمورنينگ آمريكن، مسئولان باغ وحش «اوئنو» مي‌گويند: هنوز براي پانداي كوچولو اسمي انتخاب نكرده‌ايم.

از سوي ديگر خبرگزاري رويترز نيز در گزارش جديدي اعلام كرد: حال سه توله ببر بنگال 20 روزه كه اواخر ماه گذشته ميلادي (ژوئن) در «پارك حيات وحش بالي» در جزيره تفريحي بالي بدنيا آمدند، خوب است و تا كنون وضعيت رشدي مطلوبي داشته‌اند.

توله ببر

به گزارش ايسنا، ببر بنگال، يكي از زيرگونه‌هاي ببرها و بومي كشور هند است كه از سوي اتحاديه جهاني حفاظت از طبيعت در فهرست گونه‌هاي در معرض انقراض قرار گرفته است و در حال حاضر، كمتر از 2500 قلاده از اين گونه در كل حيات وحش جهان باقي است.

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “توله پانداي جديد در باغ وحش توكيو متولد شد”

دیدگاهتان را بنویسید