دیده بان حقوق حیوانات: يك عدد گربه پالاس از گونه هاي در معرض تهديد در منطقه ايزدخواست شهرستان آباده مشاهده شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل حفاظت محيط زيست فارس، محسن جعفري نژاد معاون محيط زيست طبيعي محيط زيست استان فارس گفت:در نخستين روزهاي آذرماه امسال پس از تماس تلفني جوامع محلي مبني بر حضور جانوري ناشناس در منطقه ايزدخواست شهرستان آباده، مامورين اجرايي اداره حفاظت محيط زيست آباده به محل عزيمت نمودند.
جانور مورد اشاره گربه پالاس از راسته گوشتخواران و خانواده گربه سانان بود كه جهت انجام مطالعات بيشتر زنده گيري و به اداره حفاظت محيط زيست آباده منتقل شد و سپس در طبيعت محل زنده گيري رهاسازي شد.
معاون محيط زيست طبيعي اداره كل حفاظت محيط زيست فارس با اشاره به اين مطلب كه اين گونه براي اولين بار در استان فارس و در شهرستان آباده مشاهده شده است گفت گربه پالاس از گربه سانان كوچك جثه كشور است كه در مناطق خشك و سرد زندگي مي كند. اولين گزارش مشاهده اين گونه از خراسان رضوي بوده و بعد ها از حاشيه رود ارس و تجن و همچنين در استانهاي قم،سمنان،اصفهان و كرمان گزارش گرديده است. دامنه پراكنش اين گونه به سمت جنوب كشور در حال گسترش است .
وي اضافه كرد با توجه به قابليت هاي زيستگاهي منطقه ايزدخواست و با مطالعات بيشتر بر روي گونه هاي گياهي و جانوري اين منطقه مي توان معرفي اين منطقه را به عنوان يكي از مناطق تحت حفاظت سازمان در دستور كار قرار داد.
محسن جعفري نژاد خاطر نشان كرد: در حال حاضر اين اداره كل دو ميليون و 246 هزار و 654 هكتار از مناطق استان را تحت مديريت خود دارد كه شامل 7 منطقه حفاظت شده،3.پارك ملي ، يك پناهگاه حيات وحش و 12 تالاب كه 5 مورد آن بين المللي و 15منطقه حفاظت شده و شكارممنوع مي باشد .گفتني است اين اداره كل با تعداد 200 نفر محيط بان به حفاظت از اين مناطق با ارزش مي پردازد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.