دیده بان حقوق حیوانات: مديركل محيط زيست استان كهگيلويه و بويراحمد گفت: شكار بي رويه عامل اصي تهديد حيات وحش استان است.
به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست پور شيرزاد از افزايش مناطق حفاظت شده و شكار ممنوع در استان كهگيلويه و بويراحمد خبر داد و شكار بي رويه را عامل اصلي تهديد كننده حيات وحش استان عنوان كرد و خواستار فرهنگسازي بيشتر رسانه ها و مطبوعات در اين زمينه شد.
وي در ادمه با اشاره به تنوع گياهي و جانوري كم نظير در استان كهگيلويه وبويراحمد گفت : اقليم چهار فصل استان فرصت رويش وپرورش انواع گياهان دارويي را فراهم كرده كه در صورت مديريت نكردن اين امر در سالهاي آينده شاهد انقراض گياهان نادر خودرو در استان خواهيم بود كه براي جلوگيري از اين امر همت همگاني لازم است.
مديركل محيط زيست استان با اشاره به موضوع ريزگردها در غرب و جنوب غربي كشور به عنوان تهديد كننده محيط زيست گفت : استان ماهم از اين قائده مستثنا نيست وبراي سنجش ميزان آلودگي هوادر موقع ورود ريزگردها به ستان يك دستگاه سنجش آلودگي هوا در شهرستان بهمئي نصب كرديم كه از اين طريق ورود آلاينده ها به استان را به اطلاع هم استانيها خواهيم رساند.
پورشيرزاد درادامه از تشكيل يگان حفاظت محيط زيست استان خبردادو اين مهم را گام بلندي در راستاي گونه هاي حيات وحش استان ذكر كرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.