دیده بان حقوق حیوانات: «محمدرضا محمدی ملایری» در «نخستین همایش باغ های وحش، موزه های طبیعی و جانوران ایران» که روز چهارشنبه برگزار شد، گفت: سال 2011، از طرف سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به عنوان سال جهانی دامپزشکی نامیده شده است. سازمان ملل هم این دهه را به عنوان دهه تنوع زیستی نام نهاده است و دبیر کل سازمان ملل متحد ازهمه کشورها خواسته است به جد در زمینه تنوع زیستی فعالیت داشته باشند تا مسائل و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد حل شود.
به گزارش سبزپرس محمدی ملایری می افزاید: سازمان ملل متحد اعلام کرده است در کشور ایران حدود 81 گونه جانوری در معرض انقراض قرار دارند، این نشان دهنده این است که توجه به حیات وحش در ایران باید جدی گرفته شود و کمک همه جانبه را می طلبد. سازمان حفاظت محیط زیست به تنهایی قادر نیست درجهت حفاظت از گونه های جانوری وارد عمل شود و نیاز است که همت همه جانبه و روشنگری در بین افکار عمومی و نهادها ی مختلف وجود داشته باشد.
مدیر دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار تصریح کرد: سازمان های مردم نهادی که در حمایت از حقوق حیوانات فعالیت می کنند، می توانند درجهت حفظ گونه های جانوری بسیار موثر عمل کنند، ولی متاسفانه این سازمان های مردم نهاد به اشتباه و بدون تفکر با تقلید از کشورهای غربی مسیر را اشتباه طی می کنند و فکر می کنند فقط باید ازسگ ها ی ولگرد حمایت کنند. این سازمان های مردم نهاد به این مساله فکرنمی کنند که چه فاجعه ای در حیات وحش کشور در حال رخ دادن است و وضعیت یوزپلنگ و گورخر ایرانی چگونه است. آنها فکر می کنند اگر فقط چند سگ ولگرد را نجات دهند، همه مشکلات حل می شود و کشور دیگر مشکلی نخواهد داشت.
او با اشاره به اینکه سازمان های مردم نهاد، سرمایه گذاری می کنند، وقت و انرژی می گذارند و مکان هایی برا ی نگهداری حیوانات ولگرد ایجاد می کنند. در حالی که رسالت آنها در قبال حیات وحش بیش از این است، گفت: این سازمان ها ی مردم نهاد باید راه خودشان را پیدا کنند. این سازمان ها باید در جهت روشنگری و آشنا کردن افکار عمومی در برخورد با حیوانان وحشی وارد عمل شوند تا بتوانند به عنوان یک بازوی موثر در کنار سازمان حفاظت محیط زیست عمل کنند.
دکتر ملایری با بیان اینکه دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار درزمینه پرورش صنعتی برخی از حیوانات وحشی، از جمله شتر مرغ و تمساح وارد عمل شده است، اظهار کرد: بعد از شیوع بیماری های خطرناکی مانند جنون گاوی، جامعه جهانی به فکر جایگزین کردن منبع مطمئن پروئین حیوانی افتاد و در این روند صنعت پرورش شترمرغ و تمساح در دنیا دچار تحول چشمگیری شد . در کشور ما هم به تبع این روند جهانی، پرورش شتر مرغ البته نه چندان قاعده مند رشد پیدا کرد اما در کنار این رشد به شدت کمبود نیروهای متخصص و دانش تخصصی احساس می شد. بنابراین این دانشکده رسالت خود دانست در زمینه پرورش اصولی شترمرغ فعالیت داشته باشد.
مدیر دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار افزود: همچنین پرورش تمساح در دنیا به عنوان یکی از صنایع اقتصادی مطرح است ولی در ایران مطالعه ای روی ان انجام نشده است. دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در این زمینه اقد ام کرد و مطالعاتی انجام داد تا ببیند تا چه اندازه امکان بومی سازی پرورش این حیوان در کشور با رعایت معیارها ی اقتصادی وجود دارد.
دکتر ملایری با تاکید بر این که ما به دنبال آن هستیم که صنعت پرورش شترمرغ را به عنوان یک صنعت سود آور و حتی ارز آور در کشور مطرح کنیم، بیان کرد: قرار است گونه ای از تمساح از کشور تایلند، به کشور وارد کنیم و در مرحله بعدی هم پس از گرفتن مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست روی گونه تمساح بومی ایران هم مطالعاتی انجام می دهیم./
سمن ها به جای حمایت از حیات وحش، از سگ های ولگرد حمایت می کنند
دیدگاهها
9 پاسخ به “سمن ها به جای حمایت از حیات وحش، از سگ های ولگرد حمایت می کنند”
-
آخ لعنت به عقب افتادگی، این تحصیلکرده که معلوم نیست کجا تحصیل کرده همش از پول و سود آوری حیوانات حرف میزنه چقدر باید […] و […] باشی که آنچه بوجود آماده را زیر انتقاد ببری بجای اینکه فکر ترویج و وسعت آن باشی همین که سگ بی پناه را ولگرد خطاب میکنه سطح […] و حیوان دوستی ایشان را نشان میده.
-
چی کار کنه ؟ بره واسه گورخرها پناهگاه بزنه ؟
واسه همین یکی چقدر امثال شما ها کمک کردین ، که انتظارات صدتا یه غاز دارین ؟
تقسیمات جانور شناسی رو مثکه باید یکم تغییر بدن گونه های ولگرد رو از توش جدا کنن ! گور خرهای شما با پلاک شخصی تردد میکنن ؟
چه کمکی به سازمان های مردم نهاد کردین که انتظار پاسخ دارین ؟
برای حمایت از سگ های “غیر ولگرد” چه هزینه ای حتی کمک غیر مالی کردین ؟
اون موقعی که سگ های خونگی مردم و تو بیابون رها کردن یا با روشهای مدرن! اجتماعی! به درک واصل کردن ، چه اعتراضی کردین که نگران حمایت مردم از حیات وحش هستین ؟جواب فقط جنبه اقتصادیه ، چرا پول مردم صرف سگهای ولگرد بشه !! بهتر خرج جیب های ولگرد بشه که صرفه اقتصادی هم داره .
-
من خیلی متاسف شدم برای این جناب مدیر دانشکده دامپزشکی! از بیانات شرم آور ایشون میشه بخوبی فهمید که حیوانات رو بعنوان یکسری اشیاء تجملی و تزئینی و البته پولساز میشناسن و نه از دیدگاه یک انسان باوجدان. اینه که متاسفانه به خودشون اجازه دادند نسبت به زحمتکشان عزیز ما که از جمله کارهای بزرگ انسانیشون حفاظت از سگهای بی پناه است ناسپاسی کنن (نمیگم جسارت چون اصلا در چنین حدی نیستن) . بازم متاسفم.
-
متاسفم.واقعا متاسفم.البته حقم دارن الان مشکل ما حیوانات بی سرپرست کشور خودمون نیست ،مشکل وارد کردن تمساح از تایلند ه که به سر نوشت شیر ه و ببرهای سیبری دچار شن،یکی نیست بگه برادر تاجایی که بتونین اذیت میکنین کمک هم که نمی کنین لااقل بیخیال بشین بزارین کارمونو بکنیم،جای شما رو تنگ کردن؟
-
ای داغ به دل این تایلندی ها بمونه که همه وجودشون مشکله
-
-
معلوم نیست این بابا دکتراشو کجا گرفته که انقدر […] ! مرد حسابی چطوره این پناهگاه رو به پرورش تمساح اختصاص بدن؟ آخه آدم […] این بنده خداها یه گوشة کاری رو گرفتن توی […] بجای تشکر […] سرهم می کنی؟
-
خوب دیگه این آقا هم یه نمونه کوچیک از انتصابهای این مملکه … بالاخره بعنوان یه مدیر دانشکده دامپزشکی اینم باید یه حرفایی بزنه….. اینا یا باید یه مسئولیتی رو قبول کنند یا وقتی نمیتونند باید اینجوری مخالفت کنند …. خوب دیگه […] بیشتر از این نمیرسه
-
اگه سگ هم خوردنی بود این اقا حمایت میکرد در ضمن ما داریم به این نهادها کمک میکنیم تو چرا میسوزی پول خودمون میخوایم اینجوری خرج کنیم
-
همین چند وقت پیش اومدن پیش خونه ما به طور بی رحمانه سگ ها رو کشتن دو تا از توله سگ ها رو دار زدن باقی سگ ها هم با تفنگ کشتن . یه توله سگ رو هم گذاشتن پشت وانت توی گرما سگه داشت از تشنگی میمرد به یارو گفتم بهش آّب بده گفت ولش کن سگه نجسه. مرتیکه اشغال انگار سگه…….
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.