دیده بان حقوق حیوانات: عبدالرضا باقری در وبلاگ مخالف شکار و شکارچی در مطلبی تحت عنوان پیشنهاد تغییر نام سازمان حفاظت از محیط زیست به بنگاه شادمانی و بازرگانی وحوش نوشته:
با توجه به اهتمام سازمان حفاظت از محیط زیست به امر برپایی سیرک ( جهت شاد کردن مردم ) و واردات و صادارت یوزپلنگ ایرانی،ببر سیبری، شیر هندی و اریکس عربی پیشنهاد می شود نام این سازمان به بنگاه شادمانی و بازرگانی وحوش ( بش بو ) تغییر یابد.
باتشکر از موفقیتهای مجموعه فوق الذکر در نگهداری از حیوانات وارداتی نظیر ببر سیبری و کامیابی در پروژه های زیست محیطی نظیر آب پاشی هوای تهران به منظور رفع آلودگی و پیروزیهایی از این دست در کارنامه سنوات اخیر این سازمان، همچنین پیشنهاد می شود فعالیتهای بی اهمیتی مانند حفاظت از پارکهای ملی به سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری، حمایت از حیات وحش به باغ وحش و حفاظت از منابع طبیعی شامل رودها، تالابها، جنگلها و … به وزارت نیرو و وزارت صنایع واگذار گردد.
بدیهی است با این تغییرات نیازی به محیط بان و کارشناسان محیط زیست احساس نمی شود و این نیروها با مربیان سیرک و … جایگزین می شوند.
کاش پیش از تغییر نام و البته کاربری «سازمان محیط زیست» به «بنگاه شادمانی و بازرگانی وحوش»! تکلیف یک جفت آهوی ایرانیی که برای خودشیرینی به قطر کادو دادند مشخص کنند.
سازمان حفاظت محیط زیست سازمان مقدس ومهمی است و نباید تحقیر شود. مشکلات موجود ضعف مدیریتی در سازمان است واصل سازمان نباید زیر سوال برود. کمک به سازمان قطعا مفید تر از تخریب ان است.اگر همین سازمان که حتما نیاز به اصلاحات زیادی دارد وجود نداشت حتی یک جاندار در زیستگاههای کشور از شکارچیان جان سالم بدر نمیبرد که کسی امروز از حقوقش دفاع کند.
بر خلاف شما، به نظر در شرایط موجود لازم است بدون تعارف متولیان امر محیط زیست و حیات وحش چالش کشیده بشوند.
باید مدیریت نهادهایی چون سازمان محیط زیست به افراد متخصص و دلسوز و غیر سیاسی سپرده بشود.
با وضع موجود علاوه بر تغییر نام به نظر من خیلی به حال محیط زیست این کشور مفید تر خواهد بود اگر به جای ساختمان سازمان محیط زیست پارک ایجاد بشود!
[…] […]