دیده بان حقوق حیوانات:برای دومین بار توسط سیستم قضایی، برای متخلفان شکار و صید حکم آموزنده و فرهنگی صادر و از سوی قاضی مجازات 6 متخلف جوان شكارو صيد، نوشتن مقاله زيست محيطي اعلام شد. پیش تر و در جریان اتش زدن یک الاغ به دست یک زارع، خاطی به حفظ کردن 50 حدیث در زمینه حفاظت از حیوانات محکوم شده بود. این حکم نیز بدل از 50 ضربه شلاق تعزیری صادر شده بود.
به گزارش روابط عمومي اداره كل حفاظت محيط زيست استان فارس 6 جوان متخلف كه در اقدامي غير قانوني در پارك ملي بمو اقدام به جداسازي بره آهو از مادرش كرده بودند توسط محيط بانان پارك ملي بمو دستگير و تحويل مقامات قضايي شدند و بره آهو با كمك محيط بانان يگان حفاظت محيط زيست به دامان مادر بازگردانده شد .
حسينعلي ابراهيمي كارنامي مدير كل حفاظت محيط زيست استان فارس با ابراز خرسندي از دستگيري متخلفين زنده گيري حيات وحش در پارك ملي بمو گفت: پرونده اين متخلفان به جرم ورود غير مجاز به پارك ملي بمو و زنده گيري حيات وحش از زيستگاه خود، به دادگاه تحويل داده شد هر يك از اين 6 جوان بنا به بند ب ماده 13 قانون شكار وصيد به حبس تعزيري به مدت 91 روز محكوم شدند ، اما قاضي دوستدار محيط زيست شعبه اول دادگاه عمومي زرقان با ملاحظه به سن كم متخلفان مجازات آموزشي موثري را براي ايشان در نظر گرفت .
مدير كل حفاظت محيط زيست استان فارس افزود : بنا به حكم دادرس شعبه اول دادگاه عمومي زرقان علاوه بر تبديل مدت 91 روز حبس تعزيري به 2 سال حبس تعليقي، هر يك از متخلفان بايستي يك مقاله زيست محيطي با متن حداقل 2 هزار كلمه درخصوص فوايد محيط زيست و لزوم حفاظت از آن تهيه كرده و به اداره كل حفاظت محيط زيست استان فارس ارائه دهند و گواهي تقديم مقاله زيست محيطي را از دايره اجراي احكام دادگاه عمومي كسب نمايند ،همچنين ورود اين متخلفان به محوطه پارك ملي بمو ممنوع بوده و بايستي هر 6 متهم يك مرتبه در ماه به سرپرست پارك ملي بمو مراجعه و گواهي حسن رفتار با محيط زيست و عدم انجام تخلف زيست محيطي را اخذ و تحويل دايره اجراي احكام دادگاه دهند. چنانچه هريك از متهمان در مدت يكسال دستورات قاضي را انجام ندهند مجازات زندان ايشان اجرا خواهد شد .
حسينعلي ابراهيمي كارنامي مدير كل حفاظت محيط زيست استان فارس ضمن تحسين توجه دادرس محترم به مباحث آموزشي ،آموزش هاي زيست محيطي را به عنوان يكي از راهبردهاي اصلي اين اداره كل اعلام نمود و افزود: تمركز اين اداره كل هم اكنون بر آموزشهاي زيست محيطي و تنوير افكار عموميست و ومعتقديم كه اگر آحاد جامعه نسبت به مسائل زيست محيطي آگاهي لازم را كسب نمايند مسلما در امر حفاظت از انفال الهي مشاركت بيشتري مينمايند.
گفتني است هرگونه تردد در محدوده پاركهاي ملي و مناطق حفاظت شده بايستي با ارائه مجوز از اداره كل حفاظت محيط زيست باشد چرا كه اين مناطق از ارزش هاي حفاظتي بالايي برخوردار هستند، و ورود غير قانوني و غير مديريت شده ميتواند صدمات جبران ناپذيري به اكوسيستم طبيعي آن وارد نمايد كه سازمان حفاظت محيط زيست در راستاي حفاظت از تنوع زيستي اين مناطق ارزشمند ، پس از شناسايي مناطق آسيب پذير و غني از چنين تنوعي در كشور آنها را تحت عناوين مشخص پارك ملي، آثار طبيعي ملي، پناهگاه حيات وحش و منطقه حفاظت شده مورد مديريت و حمايت قرار مي دهد. هدف از ايجاد چنين مناطقي، حفاظت و جلوگيري از تخريب منابع و تنوع زيستي، حراست از قابليت هاي بالقوه موجود در آنها به منظور حفظ فرصت انجام مطالعات تكميلي و شناخت و بهره برداري پايدار براي نسل هاي آينده و بهره گيري از ارزش هاي علمي، آموزشي و اقتصادي موجود در آنها است. در حقيقت تعيين و مديريت اين مناطق چهار گانه متضمن حفظ تنوع زيستي هر سرزميني است.
_____________________________
قاضی سبزوار با قاطعیت با متخلفان زیست محیطی برخورد می کند
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.