دیده بان حقوق حیوانات: ‘حمید صالحی’ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاسیس باغ وحش مشهد در منطقه وکیل آباد به دهه ۵۰ باز می گردد که در آن زمان تاسیسات شهری، منازل مسکونی و غیره به شکل امروز در نزدیکی باغ وحش قرار نداشت لذا باغ وحش در فاصله دوری از شهر قرار داشت.
وی گفت: مسوولان باغ وحش مشهد نیز تمایل زیادی به انتقال به محل مناسبتر و وسیعتری دارند لذا در صورت پیدا شدن مکان مناسب و معرفی آن طبق ضوابط و مقررات فعالیت باغ وحش، کار انتقال آن انجام می شود.
مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: حیوانات از حقوقی برخوردارند که فضای مناسب و نزدیک به شرایط محیط زیست طبیعی از جمله آنها است.
وی گفت: باغهای وحش مدرن امروزی خیلی متفاوت با آن چیزی هستند که ما امروز به نام باغ وحش می شناسیم زیرا شرایط نگهداری حیوانات در باغ وحش مدرن بسیار متفاوت است و بعضا سعی می شود محل نگهداری آنان در فضایی وسیع و نزدیک به محیط طبیعی باشد تا تحرک و فعالیت حیوانات بیشتر شده و سلامت آنان تضمین شود.
صالحی افزود: زمان دقیقی برای انجام عملیات انتقال باغ وحش میهد در نظر گرفته نشده لذا برای انتقال آن با توجه به اینکه هنوز مکان مناسبی یافت نشده مدت زمانی معین لازم است.
هم اینک حدود ۶۳۰ گونه مختلف جانوری شامل ۲۲۵ پستاندار با ۳۷ گونه متفاوت، ۳۱۹ پرنده در ۵۷ گونه، ۲۲ خزنده شامل ۹ گونه و ۶۰ آبزی با ۲۶ گونه در باغ وحش مشهد نگهداری می شوند.
آخرین دیدگاهها