Subscribe: RSS Twitter

Animal-Rights-Watch-ARW-8043

دیده بان حقوق حیوانات: آنطور که رئیس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی تهران اعلام کرده، حجم تقاضا برای قربانی روز عید قربان به طور نسبی با سال گذشته یکسان و معادل ۵۰ تا ۶۰ هزار راس دام زنده بوده است.

به گزارش «اقتصاد نیوز» این در حالی است که رئیس سازمان دامپزشکی کشور، هشتم مهرماه امسال گفته بود که در سال گذشته بر ذبح ۱۷۰ هزار راس دام زنده و ۹۵ هزار لاشه کشتارشده نظارت شده و بازرسی‌های لازم صورت گرفته است.

از سوی دیگر قیمت مصوب برای هر کیلو گوسفند ۱۱ هزار تا ۱۲ هزار تومان در نظر گرفته شده و اگر وزن هر گوسفند نیز به طور میانگین در حدود ۵۰ کیلو در نظر گرفته شود، به طور میانگین قیمت هر گوسفند زنده که امروز به فروش رسید، حدود ۶۰۰ هزار تومان شده است. البته این رقم متغیر است و امکان دارد گوسفندی سبک‌تر یا سنگین‌تر بوده باشد.

با احتساب قربانی کردن ۶۰ هزار گوسفند در استان تهران و با در نظر گرفتن قیمت ۶۰۰ هزار تومان برای هر کدام از آنها، در استان تهران گردش مالی قربانی کردن گوسفند در روز عید قربان ۳۶ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

این رقم صرفا مربوط به استان تهران است و اگر ۱۷۰ هزار راس دام زنده اعلام‌شده توسط رئیس سازمان دامپزشکی را در نظر بگیریم، این رقم به ۱۰۲ میلیارد تومان می‌رسد.

بر اساس این گزارش، این گردش مالی در طول یک روز، معادل پرداخت یارانه ماهانه به دو میلیون و ۲۴۱ هزار نفر است.

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN