دیده بان حقوق حیوانات: خبرگزاری مهر بدون انتشار اسناد یا ارایه اطلاعاتی از هار بودن سگ های شهری رشت نوشت:تعدادی از سگهای مبتلا به بیماری هاری در شهر رشت شامگاه شنبه توسط شهرداری رشت شکار و معدوم شدند.
تصاویری از این کشتار منتشر شده است.
دیده بان حقوق حیوانات: خبرگزاری مهر بدون انتشار اسناد یا ارایه اطلاعاتی از هار بودن سگ های شهری رشت نوشت:تعدادی از سگهای مبتلا به بیماری هاری در شهر رشت شامگاه شنبه توسط شهرداری رشت شکار و معدوم شدند.
تصاویری از این کشتار منتشر شده است.
چقدر توهین و جسارت به طبیعت ،به زندگى ،به زیبائى […] همه جهانیان روى سر ما ملت فهیم ایران
توحش علمی! فقط همین. اولا تشخیص سگ هار نیازمند آزمایشگاه است. ثانیا اگر مشکوک به هاری هم باشد چرا طوری کشتند که حیوان خونریزی کنه و ویروس محیط را آلوده کنه؟!! این بینواها فقط ولگرد بودند نه هار!
برای خودم متاسفم که در این مقطع زمانی در ایران زندگی می کنم. و بیشتر متاسفم که این جنایات به برداشت غلط جهانیان از دین اسلام در برخورد و رفتار انسان با حیوانات بیگناه تمام می شود حال آنکه پیامبر اسلام زبانا و عملا پیروانش را همواره به احترام به حق حیات و زندگی و آسایش آنها ترغیب می نموده است.
در بسیاری از کشورها فارغ از دین و مذهب سگ ها وگربه های ساکن جوامع شهری در صورت افزایش جمعیت و ایجاد مزاحمت برای مردم واحتمال بروز بیماری کشته می شوند.
در سال های نه چندان دور وجود سگ های بدون مالک در شهرها به دلیل خوردن پسماند وپاکیزه نگهداشتن معابری که فاقد رفتگر بود امری معمول به حساب آمده وهر راسته ومحله ای در کنار کلاه مخملی وبابا شمل برای خود دسته های سگی داشت که به شدت از محله خویش در برابر سگان دیگر دفاع می نمودند.
(در شهر های آلوده اروپایی قرون وسطی خوک ها به دلیل همه چیز خواری بر مبنای قانون حق داشتند در کوی و برزن گردیده وپلشتی ها را میل نمایند که گهگاه به خوردن کودکان کوچک می انجامید)
ولی اکنون دیگر دوران خاله خان باجی و لوطی باشی و جوی های سرباز آبی که از سویی سگ و گربه مرده در آن افتاده و در کناری زنان مشغول شستن ظروف بودند گذشته است.
با برپایی بلدیه وبعد ها شهرداری تحولی اساسی در زندگی شهری صورت گرفت و باورهای قدیمی که محله گرا بوده و شهر را در واقع روستایی بزرگدر نظر می داشتند جای خویش را به زندگی شهر نشینی با استاندارد های تعریف شده خویش سپردند.
در همین هندی که پاره ای دوستان تا این اندازه شیفته احترام به حقوق سگپ های خیابانی آن می باشند در حدود ۶۰۰ میلیون نفر به دلیل فقدان توالت وسرویس بهداشتی هر روز و شب فضولات خویش را در کوی و برزن رها می نمایند وبهتر می بود بجای نرماندن سگ ها از کوی وخیابان(هر چند سگ نیز حقوق ویژه خویش را دارا می باشد) به فکر ایجاد سرویس های بهداشتی همگانی می افتادند و جالب اینکه یکی از وعده های انتخاباتی رئیس جمهور این بزرگ ترین دموکراسی جهان همه گیر نمودن توالت بوده است.
دوست محترم امروزه بسیاری از کشورهای جهان از جمله ترکیه توانسته اند با معضل ازدیاد جمعیت حیوانات شهری به خوبی کنار بیایند. آنها در مسیر احقاق حقوق حیوانات شهری و فراتر از آن به جایی رسیده اند که
شهرداری آنکارا اقدام به راه اندازی آمبولانس برای حیوانات آسیب دیده خیابانی کرده است. شهروندان می توانند به محض دیدن حیوان بیمار آسیب دیده و تصادفی با شماره ۱۵۳ تماس بگیرند. جالب آنکه بر روی آمبولانس نوشته شده زندگی با آنها زیباتر است. بدون شک مشکلاتی که هندیها اکنون با آن مواجه هستند به رشد بی رویه جمعیت آنها برمی گردد. در نظر داشته باشید که علوم روانشناسی و روانپزشکی بر اساس تحقیقات وسیع صورت گرفته سالیان سال است که بر سلامتی بدست آمده از اعمال محبت آمیز انسان به اطرافیان چه انسان و چه حیوانات تاکید می ورزد. انواع هورمونهای آرامبخش از جمله آندورفین ها سروتونین اکسی توسین و هورمون ضد پیری و ترکیبات دیگر از آن جمله است. جامعه ای که کل اجتماع را ترغیب به کمک به حیوانات می نماید خودبخود حس دگرخواهی و نوعدوستی را در وجود افرادش تقویت می نماید. و بنابراین در چنین جامعه ای افراد دیرتر و کمتر عصبی و افسرده می شوند و در نتیجه آرامش در آن جامعه فراگیر می شود و برعکس جامعه ای که نه تنها محبت به آنها را تشویق نمی کند و حتی مردم را از کمک و محبت به آنها بازداشته و حتی تشویق به کشتار آنها می کند خشونت و قساوت قلب و بی تفاوتی نسبت به همنوع هم امری عادی می شود. و متاسفانه جامعه امروز ما به همین دلیل از معنویات و انسانیت فاصله گرفته به طوری که شمار مجرمان و سارقان و آدمکشان و … و …. تاسف آور است.
درباره ترشح هورمون های آرام بخش به هنگام تماس با حیوانات و بویژه گربه با شما ههم عقیده می باشم.
اما در رابطه با احقاق حق حقوق حیوانات در ترکیه باید این نکته را مد نظر داشت که همین ترکیه اکنون به نوعی حامی داعش در سوریه بوده ودر کنار کشتار انسان ها باعث نابودی و قتل عام بسیاری از زیستگاه های طبیعی و جانوران وحشی گردیده که در دوران بشار اسد برای نخستین بار در سوریه به آنها توجه شد و برنامه های حفاظت و آموزش وپرورش خوبی در حال جریان بود.
در استامبول قدیم هزاران سگ در خیابان ها از دیرباز رها بوده وبسیاری از افندی ها با اغماض و محبت با آنها رفتار می نمودند ولی همین افندی های خوش قلب به اندک بهانه ای دست به کشتار همسایگان دیوار به دیوار یونانی و ارمنی خویش می زدند.
قتل عام ارامنه توسط ترکها هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. حمایت از داعش هم از جانب هر کشوری که صورت گرفته و می گیرد دودش به چشم خودش خواهد رفت همچنانکه همان داعش در کشور فرانسه تابحال چندین حادثه تروریستی خشونت بار را بدنبال داشته است. ولی امروز هر کشوری از داعش حمایت کند به بشریت و تمامی آرمانهای انسانی خیانت کرده است.
با این حال نباید توجه به آسایش و رفاه حیوانات را منسوب به دولت کنونی ترکیه دانست. چون این مساله برمی گردد به تلاشهای بی وقفه و مستمر مردم و سازمانهای مردم نهاد آن کشور طی دهه های اخیر بویژه همکاری های همه جانبه شهرداری با سازمانهای مردم نهاد.
مشاهده یک جنبه مثبت رفتاری در یک جامعه نمی تواند بدلیل جنبه های منفی رفتارهای ضد ارزشی دیگر در آن جامعه نادیده گرفته شود.
جوابیه شهرداری
مجموعه مدیریت شهری بر این عقیده است که بر اساس آموزه های دینی و اسلامی شیوه ی حال حاضر هدم سگ ها، از مطلوبیت برخوردار نبوده و وجه و وجدان عمومی را خدشه دار می سازد، لیکن آنچه مسلم است ترجیح آسایش و آرامش شهروندان و حفظ بهداشت عمومی بر حفظ و درمان سگ های ولگرد می باشد. http://rasht.ir/ShowPage.aspx?page_=news&lang=1&tempname=rasht&sub=0&PageID=7749&PageIDF=2
عقیم سازی میکنن که زاد و ولد نکنن…از طرفی این سگها رو کنترل میکنن…تا به نتیجه برسن…
مجموعه مدیریت شهری محترم! همه مخاطبانتون اونایی نیستن که فکر میکنین…… و اینارو تحویلشون میدید..قانونی که نوشتن برا کنترل سگها…اول عقیم سازی هست…. دوم زنده گیری!!!!! تا تحت نظر انستیتو پاستور حیون بدون درد و متوجه شدن بمیره! شلیک خلافه قوانینه..
این قانون رو زیر پا میزارین بعد میگین ترجیح اسایش و آرامش..
با این حرفا نمیتونین لاپوشونی کنین
اتفاقا اینجوری الودگی رو بیشتر گسترش و نشر دادین… خونی که ازین حیوونا رفته و اینجوری با خدماتی های شهرداری در تماس شدن و اینجوری کف خیابون ریختن و اینجوری ماشینای شهرداری الوده شدن رو یه میکروبیولوژیست نمیتونه کنترل کنه!! چه برسه مجموعه مدیریت شهری!!!! این همه دامن زدن به انتقال الودگی رو چه جوابی براشون دارید؟
نمیتونین جوابی داشته باشید! چون نه خودتون درین زمینه اطلاعات و سوادی دارید نه از کارشناسی استفاده کردین! بلکه راحت ترین و جنایتکارانه ترین و بدترین راه حل رو انتخاب کردید! بیشتر ازین ازتون انتظار نمیرفت! اگه کاربلد بودین اوضاع شهر و شهرداری این نبود…
حداقل کاری که میتونستین بکنین زنده گیری بود! و اموزش به مردم…
ادم نمیدونه اینارو میخونه بخنده یا گریه کنه!
خوبه حداقل بعد از کشتن و نقض قوانین بفکر کمک گرفتن از متخصصین افتادین..
این آقای شهرام غنی زاده […]
روی سخنم با شهرداری رشته :
حالا آرامش پیدا کردید […] ؟..مگه این سگهای بیچاره جای کی رو تنگ کرده بودن ؟ چطور وقتی زلزله میشه دست به دامن سگها میشید اما اینجور موقعا کثیف و مریض هستن ؟ !!! هیچوقت خدا موجودی رو بوجود نمیاره که بهش بگن نجس و کثیف این […] که همه چیز رو آلوده میبینه .فکر میکنید شما به این بیچاره ها جوون دادید که حالا به راحتی جونشون رو بگیرید ؟ خدا لعنتتون کنه ..مطمئن باشید آه این زبون بسته ها روزگارتون رو سیاه میکنه .خونشون پایمال نمیشه هر عمل بدی در این دنیا انجام بدید نتیجه اش به خودتون برمیگرده ..امیدوارم به زودی تک تک شما که در این جنایت سهم داشتید به […] ..طبیعت انتقامش رو میگیره..[…]
مرجان عزیز مشکل این آدمها اینه که فکر می کنن همیشه زنده هستند و یا عمر طولانی دارند.
ولی مرگ ناگه رسید و گرفت
گریبان آن نابکاران زشت
البته این افراد مدتهاست که مرده اند. مرده متحرک. انسانی که از ذره ای انسانیت در وجود خود فقیر است از مرده هم مرده تر است.