دیده بان حقوق حیوانات/ نیک*: مصرف شیر گاو منجر به یازده عارضه مهم بیماریزا میشود.
تبلیغات شیرفروشان همیشه شیر حیوانات را بعنوان منبع کلیسم معرفی کرده است، اما تحقبقات جدید عکس این را نشان میدهد. کلیسم حیوانی، در مقایسه با کلسیم گیاهی، قابلیت جذب بسیار کمتری دارد و حتی عوارض جانبی خطرناک دیگری هم دارد.
یک تحقیق سوئدی نشان داده که زنانی که روزانه مقادیر زیادی شیر مصرف میکنند، در مقایسه با آنها که کمتر شیرمصرف میکنند، یا کسانی که اصلا شیر مصرف نمیکنند، بیشتر در معرض خطر شکستگی استخوان قرار میگیرند.
شواهد نشان میدهد که مصرف شیر و دیگر فراوردههای لبنیاتی خطر مبتلا به سرطان پروستات را افزایش میدهد، درحالیکه مصرف فراوردههای گیاهی برای سرطان پروستات نقشی بازدارنده دارد.
شیر گاو محتوی نوعی قند است که لاکتوز نام دارد و برای انسانها مشکلات هضم بوجود میآورد. این منجر به عوارضی چون تهوع، انقباض و گاز معده، نفخ و اسهال میشود. این عوارض میتواند بعدها در طول زندگی رو به وخامت بیشتر رود.
۴. جوش صورت
تحقیقات گونانون به رابطه میان ایجاد و افزایش جوش صورت و مصرف انواع شیر گاو اشاره دارد. این امر در میان پسرها و دخترها، هر دو، صدق میکند.
تنها یک لیوان شیر میتواند در بر دارنده ٢۴ گرم چربی (یا کلسترول) باشد، در حالیکه غذاهای گیاهی فاقد کلسترول است. لازم به اشاره است که کلسترول غذایی که در محصولات حیوانی است بمرور به عارضههای قلبی میانجامد، زیرا منجر به ایجاد لایههایی روی دیوارههای رگها میشود و مجرای خون را تنگ میکند.
یک تحقق سوئدی نشان داده است که زنانی که روزانه بارها از فراوردههای لبنیاتی استفاده میکنند بمیزان دوبرابر، در مقایسه با آنهایی که کمتر فراورههای لبنیاتی مصرف میکنند، در معرض خطر سرطان تخمدان پیشرفته قرار میگیرند.
در تفاوت با حساسیتهای قند شیر، حساسیتهای شیری، اغلب نزد نوزادان، نشان دهنده ایجاد عوارضی با قابلیتهای بالا و خطرناک، مانند استفراغ یا حساسیتهای خطرناک غذایی (آنافیلاکسی) میباشد.
گاوها بمیزان بسیار زیادی مورد تزریق آنتیبیوتیکها قرار میگیرند. این امر منجر به ایجاد باکتریهای مقاوم نسبت به آنتیبیوتیکها میشود، که بنوبه خود تأثیر آنتیبیوتیکها را نسبت به انسانها کم خواهد کرد.
تنها یک لیوان شیر میتواند حاوی بیش از بیست درصد از میزان لازم برای جذب روزانه چربی باشد. اما حتی شیر ۱% حاوی هشت درصد از میزان لازم و معقول است. اگر کسی روزانه سه لیوان شیر مصرف کند، معادل شصت در صد جربی دریافت کرده است، بدون اینکه غذایی خورده باشد.
علیرغم شروط شیرفروشان برای مصرف زیاد شیر، تحقیقی که روی بیش از دوازده هزار کودک انجام شده نشان داد که میزان مصرف شیر ربط مستقیمی با افزایش وزن دارد.
پروتئین حیوانی در محصولات لبنیاتی میتواند بجای اینکه حافظ سلامت استخوانها باشد، نقش تهی کردن استخوان از کلسیم را بازی میکند.
عوامل فوق، در کنار تأثبرات مخرب محیط زیست که از جمله بدنبال تولید شیر در ابعاد وسیع بوجود میآید، بروشنی نشاندهنده این امر هستند که مصرف شیر کاملا غیر ضروری است.
سالمترین تغذیه همان گیاهخواری کامل، عاری از محصولات حیوانی است.
کلسیم بطور اخص از جمله در اقلام گیاهی زیر یافت میشود که اغلب دارای میزان بیشتر کلسیم، نسبت به شیر حیوانی است: نخود،شیر سویا، کنجد، کلم پیچ، بادام، شلغم، جلبک دریایی، لوبیا سفید، پرتقال.
* منبع: PETA
اگه اینایی که گفتی درست باشه نسل انسان باید ۱۰۰سال بعد رام کردن گاوا منقرض میشد پس بی خود منفی بافی نکن
پاشو برو قرصاتم بخور
این مطالب از ذهن یک گیاهخوار محض تراوش کرده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا علمی
از امام باقر(ع) به نقل از حضرت رسول (ص) بیان شده است که: در شیر گاو درمان هر دردی است. همچنین فرمودند: بر شما باد مصرف شیر گاو چرا که گاو از هر شجری (علوفههای مختلف مفید) میخورد و شیر آن درمان هر دردی است. مشابه این حدیث از پیامبر خدا (ص) در چند جای دیگر هم نقل شده است. احتمالا منظور این است که چون این حیوان از انواع رُستنیهای مفید تغذیه میکند و خدا غریزه گاو را بر این گذاشته که از چه گیاهی تغذیه کند، مواد مغذی مختلفی به بدنش وارد میشود که همین مواد در شیرش نیز ترشح میشود؛ از اینرو شیر حاصله برای بدن انسان بسیار مفید است.
در حدیثی از امام علی (ع) آمده است: «نوشیدن شیر شفای هر درد است مگر مرگ». در احادیث و طب سنتی وقتی اشاره به نوع شیر نمیشود منظور شیر گاو است. در این حدیث به شفا بودن شیر اشاره شده است که اهمیت فوق العاده و خواص گوناگون نهفته در شیر را تاکید مینماید و تلویحا به این نکته اشاره دارد که برای بسیاری از بیماریها و دردها (حتی بیماریهای شدید، مزمن یا صعب العلاج) میتواند مفید باشد و جای تامل و کار و تجربه فراوان دارد.
همچنین برای دیدن مطالب بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه کنید :
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=296325
«این مطالب از ذهن یک گیاهخوار محض تراوش کرده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا علمی»
سخنان شما هم از اندیشهی یک آدم […] زدهی محض تراوش کرده است و بیشتر جنبهی دینی دارد تا علمی!
عجب …. !!! واقعا بعضی ها استثنایی فکر میکنن .
کاملا احمقانه بود