Subscribe: RSS Twitter

http://arw.ir/wp-content/uploads/2012/02/Animal-Rights-Watch-ARW-1123.jpg

دیده بان حقوق حیوانات: نمایش آزار اسبها در آتلانتیک سیتی مجددا راه اندازی خواهد شد.

شیرجه اسبها (Horse diving/ Mule diving) از نمایش های پر طرفدار میانه دهه ۱۸۸۰ میلادی بود که در این نمایش ها، اسب و قاطر ها از ارتفاعی که گاه تا ۱۸ متر هم می رسید به میان یک استخر آب شیرجه می زدند.

http://arw.ir/wp-content/uploads/2012/02/Animal-Rights-Watch-ARW-3024.jpg

تاریخچه:

ایده ایجاد نمایش های شیرجه اسب توسط ویلیام کارور (William Frank “Doc” Carver -May 7, 1851 – Aug. 31, 1927) داده شد. گفته میشود ویلیام کارور در ۱۸۸۱ در حال عبور از پلی صدمه دیده بر روی رودخانه Platte در نبراسکا بود که اسبش به رودخانه سقوط کرد و این رخداد الهام بخش وی در ایده پردازی این نمایش های آزارنده بود.

http://arw.ir/wp-content/uploads/2012/02/Animal-Rights-Watch-ARW-3026.jpg

کارور حیوانات متفاوتی را برای اجرای نمایش تمرین داد و با کمک دوستانش به اجرای نمایش شیرجه اسب ها پرداختند تا جایی که این نمایش ها در شهرهایی چون آتلانتیک سیتی بسیار محبوب شد. نمایش ها ادامه یافت تا ۱۹۳۱ که یکی ار سوارها تعادلش را از دست داد و در سقوط همراه اسبش از هر دو چشم کور شد؛ با اینحال و با چشمان نابینا به نمایش پرش اسب ها ادامه داد. در ۱۹۹۱ کمپانی دیزنی فیلمی با نام “قلب های وحشی نمی شکنند” در همین زمینه ساخت.

حال حاضر:

در فوریه ۲۰۱۲ بر اساس طرح جامع گردشگری آتلانتیک سیتی اعلام شد که این نمایش حیوان آزاری مجددا در این شهر فعال خواهد شد.

نمایش شیرجه اسب ها و حقوق حیوانات

نمایش شیرجه اسب و قاطرها از ابتدا با انتقادهای شدید مبنی بر نقض حقوق حیوانات مواجه شد و پس از جنگ جهانی دوم محبوبیتش را از دست داد. اسب ها گاه هر روز هفته و روزی چهار بار مجبور به شیرجه زدن می شدند. برگزارکنددگان این نمایش ها با اتهام استفاده از شوکر های حرارتی و الکتریکی، ترساندن و استفاده از درهای تله ای برای اجبار اسب ها به شیرجه زدن مواجهند.

۶ Comments

  1. Platypus می‌گه:

    این نشان دهنده آن است که با گذشت سالها و زمان فقط تکنولوژی پیشرفت کرده . ولی انسانیت بجای پیشرفت پسرفت و قهقرا داشته . تو گویی اینها هموطنان مردی بنام آبراهام لینکلن نیستند .
    شاید شنیده باشید که :
    آبراهام لینکلن در وسط جلسه سنا بود که بچه خوکی در جوی آب گرفتار شد. از جلسه بیرون دوید و گفت : فعلن بحث را چند دقیقه نگه دارید ، زود برمی گردم.
    این کاری عجیب بود. شاید …..
    پارلمان آمریکا هرگز به چنین دلیلی متوقف نشده بود. او دوید تا آن بچه خوک را آزاد کند! لباس هایش تمامی گلی شده بود. او آن بچه خوک را از آن جوی نجات داد و سپس به جلسه برگشت.
    مردم پرسیدند : این چه کاری بود کردی؟ چرا جلسه را نگه داشتی و با چنین عجله ای بیرون دویدی ؟ او پاسخ داد: یک زندگی در خطر بود.

  2. وجدان می‌گه:

    دقیقا درسته پیشرفت تکنولوژی و پسرفت انسانیت . انسان شریف داره نسلش منقرض میشه

  3. عباس ربیعی می‌گه:

    میدونم الان همه میگن نه و انکار میکنن و از این فیلمهای همیشگی و توجیه و تفسیر و انداختن تقصیر گردن دیگران و غیره! […] شما در برابر ظلم به انسانها لبخند رضایت میزنید ! حالا مدافع حقوق اسبها شدید؟!!

    • دیده بان حقوق حیوانات ش می‌گه:

      دوست عزیز،
      دقت بفرمایید که دیده بان صرفا در زمینه حقوق حیوانات فعالیت دارد و به هیچ عنوان وارد مسایل غیر نشده و نمی شود. در یک سیستم پیچیده و متمدن چند بعدی در قرن بیست و یکم، فعالیت در تمام حیطه های موجود سادگی مفرط و اشتباهی بزرگ است که باعث رفتار غیر تخصصی و گام گذاشتن در بیراهه می شود.
      دوستان شما در دیده بان حقوق حیوانات موظف نیستند در حیطه مورد علاقه سرکار فعالیت کنند و البته برای فعالیت در زمینه حقوق حیوانات نیز نباید از سرکار مجوز فعالیت دریافت کنند!

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN