عواقب مصرف زیاد گوشت قرمز در مردان

دیده بان حقوق حیوانات: به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا، بسیاری از پزشکان به ویژه متخصصان بیماریهای قلبی می گویند که گوشت قرمز برای سلامت انسان خطرناک است زیرا یکی از علل انسداد عروق به شمار می رود اما آنها همچنین اکنون به این نتیجه رسیده اند که خوردن زیاد آن احتمال ابتلا به سرطان پروستات را بیشتر می کند.

به گزارش فارس یک پژوهش جدید علمی نشان می دهد خطر ابتلا به نوع بسیار خطرناک سرطان پروستات در مردانی که تمایل زیادی به خوردن گوشت قرمز به ویژه کباب شده دارند، افزایش می یابد.

این پژوهش نشان داد: مردانی که حداقل در هفته 2 وعده همبرگر یا ساندویچ گوشت می خوردند، احتمال ابتلای آنها به سرطان پروستات 2 برابر کسانی است که این وعده ها را در برنامه غذایی خود ندارد. اما بیشترین خطر ناشی از این گوشت ها، به طور اساسی به شیوه پخت و پز آنها برمی گردد.

وقتی دانشمندان تلاش کردند تا نگاهی دقیق تر به اعضای گروهی که در تحقیقات آنها به نام دوستداران گوشت یاد شد، بیندازند متوجه شدند که نتایج از یک نفر به نفر بعدی مختلف است.

این افراد وعده های گوشت خود را به صورت کبابی – اعم از کباب شده روی ذغال یا کباب شده به طور عادی مصرف می کردند.

این پژوهش نشان داد: خطر ابتلا به سرطان در افرادی که گوشت را به طور خوب پخته شده می خورند 2 برابر دیگران است اما این میزان خطر برای کسانی که ترجیح می دهند آن را به صورت نیمه پخته یا با کمترین میزان پخت مصرف کنند، 12 درصد است.

در این پژوهش آمده است: همین نتایج تا حد زیادی درباره کسانی که ساندویچ های حاوی گوشت کباب شده می خوردند، صدق می کند.

رونالد داینیس، مدیر بخش رادیوتراپی انکولوژی در بیمارستان روزولت در شهر نیویورک درباره نتایج این پژوهش گفت: این پژوهش گواه دیگری است بر این مدعا که گوشت قرمز به ویژه کباب شده حاوی مواد سرطان زا است و ممکن است منجر به ابتلا به سرطان پروستات شود.

بر پایه این گزارش، وقتی گوشت در درجه حرارت بالا روز شعله پخته یا ذغالی می شود 2 ماده شیمیایی به نام های آمینهای هتروسیکلیک (HCAs) و هیدروکربنهای معطر چند حلقه ای (PAH ) تولید می کند و آزمایش های گذشته بر روی حیوانات نشان داده است که این 2 ماده باعث ابتلا به بیماریهای سرطانی مختلف از جمله پروستات هستند.

دیدگاه‌ها

6 پاسخ به “عواقب مصرف زیاد گوشت قرمز در مردان”

  1. محمد نیم‌رخ

    با سلام
    پس چی بخوریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس از مرحوم صادق هدایت که این نظریه ها را بیان کردند خیلی ها از این جور حرف ها می زنند که نباید گوشت و مرغ خورد و چرا باید حیوانات بیچاره کشته شوند برای آنکه ما آنها را بخوریم و اگر گوشت و مرغ بخوریم هزار مرض می گیریم .
    ولی باید این نکته را توجه کرد که ناف ما ایرانی ها را با خوردن گوشت بریدند و امروز نمی توان در یکی از وعده های غذایی ایرانیان گوشت ندید . اگر ناهار نبود حتما شام هست .
    همه فقط بلدند بگویند نخورید . هیچکس راه کار ارائه نمیدهد و غذاهایی بدون گوشت که به خوش طعمی آن غذاها باشد معرفی نمی شود .
    این نکته را هم باید در نظر داشت که تغییر ذائقه خیلی سخت است .

    1. دیده بان حقوق حیوانات نیم‌رخ
      دیده بان حقوق حیوانات

      دوست خوب!
      بحث خوردن و نخوردن گوشت، بحث خوش طعمی نیست. بحث آزار و کشتار میلیونی حیواناتی است که سیستم عصب و درک و احساس دارند. دست اندرکاران دیده بان هرگز در مسایل خصوصی افراد دخالتی نخواهند داشت اما بدانید:
      تولید صنعتی منجر به آزار و کشتار غیر لازم می شود؛ شکار منجر به انقراض و نابودی طبیعت و تنوع زیستی. سرانه فعلی خوردن گوشت هیچ توجیهی ندارد. علم پزشکی موافق خوردن گوشت، مصرف سرانه روزی 20 گرم را تایید می کند و بخش قابل توجهی از علم پزشکی به این نتیجه رسیده که عدم مصرف گوشت مشکلی ایجاد نمی کند. روزی بیست گرم یعنی هفته ای نصف سیخ کباب کوچک. اگر قرار است کسی گوشت بخورد، باید تا حد ممکن از آزار و کشتار موجودات دارای شعور و احساس جلوگیری کند که اگر چنین شود میزان کشتار یک دهم خواهد شد و ما بقی با تبلیغ گیاهخواری قابل حذف است. منطقی نیست 90 درصد کشتار فعلی صرفا برای خوش طعمی انجام شود؛ ان هم خوش طعمی اکتسابی!هیچ کس محق نیست شما را به رژیم خاصی اجبار کند و انتخاب با شماست. با اطلاعات کافی انتخاب کنید.
      برقرار باشید

  2. نگين نیم‌رخ

    خب … نيم پخته اش كه انگل مياره ، پخته شده اش هم كه سرطان ! پس عاقلانه ترين كار اينه كه اين سم هاي متعفن رو كنار بگذاريم .

  3. آلما نیم‌رخ

    با درود بر شما و در پاسخ دوستمان که در مورد گیاهخواری و طعم غذاهای بدون گوشت گفتن باید بگویم من و برادرم تقریبا یکساله که گوشت را از رژیم غذایی مون حذف کردیم و تو این مدت هم کلی غذاهای خوشمزه یاد گرفتیم و درست کردیم شما هم اگه می خواهید یاد بگیرید بهتره به سایتهای زیادی که در این زمینه هستند سری بزنید تغییر ذائقه سخته ولی غیرممکن نیست ما این کارو کردیم و الان هم خیلی بیشتر از گذشته سالم و شاداب هستیم پس شما هم می تونید فقط یکم اراده می خاد…. پیروز و سبز باشید

  4. آزاده نیم‌رخ

    محمد عزیز
    بحث خوش طعم بودن یک غذا واقعا” نسبی است…
    من امروز قبول ندارم که گوشت غذایی خوش طعم است بلکه الان به نظرم(با عرض معذرت از گوشتخواران) غذایی کاملا” متعفن و بدبو است که با کلی ادویه قابل خوردن میشه
    منم مثل شما تا پیش از گیاهخوار شدن عاشق غذاهای گوشتی بودم ولی این دوست داشتن به قول دیده بان عزیز اکتسابی است
    مثلا” خیلی از چینی ها عاشق خوردن سوسک سوخاری هستند ولی از نظر ما خوردنش دیوونگیه!!!
    پس میبینی که نخوردن گوشت واسه ما هم دقیقا” همین طوره!!!
    شما باید ذائقه ات رو به مرور زمان عوض کنی …
    تو سراسر دنیا خیلی از گیاهخواران تا قبل از گیاهخواری عاشق گوشت بودند ولی امروز…
    همینکه به حیوانات اهمیت میدی و براشون ارزش قائلی نشون دهنده روح پاکت هست امیدوارم بیشتر دنبالش بری و موفق باشی…

  5. محمد نیم‌رخ

    با سلام و ممنون
    من هم خودم از خوردن زیاد گوشت بدم میاد . کاملا مخالف شکارم و هر وقت از رو به روی مغازه های پروتئینی رد می شم از حجم زیاد گوشت که وارد این مغازه ها میشه بدم میاد و با خودم فکر می کنم چرا باید این همه تسبیح گوی خدا در کشور ما کشته شوند و شاید خیلی از بدبختی های ما به خاطر همین است . مثل خشک سالی . اما ما باید این را هم توجه کنیم که خداوند در قرآن فرموده ما 8 جانور را برای استفاده ی شما آفریدیم تا از گوشت آنها استفاده کنید . حتی پیامبر فرموده است من گوشت می خورم و از آن لذت می برم . اما جایی دیگر آمده است که پیامبر فرموده اند هفته ای 2 بار باید گوشت خورد یا امام علی فرموده اند شکم های خود را قبرستان حیوانات نکنید .
    بنده علاقه ی بسیاری به میوه ها دارم و …………….
    اما باز هم ما در یک خانواده و جامعه زندگی می کنیم و تغییر روش و ذائقه سخت است …….
    اگر امکان دارد منبعی درباره ی غذاهای گیاهی معرفی کنید .

دیدگاهتان را بنویسید