تجهیزات محیطبانان دو برابر می‌شود/ کلاس‌های آموزش تیراندازی ویژه محیطبانان برگزار می‌شود

دیده بان حقوق حیوانات : فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست با بیان اینکه امسال تجهیزات محیط بانان دو برابر شده است افزود: تا کنون بیش از یک میلیارد تومان برای تجهیز محیط بانان به اسلحه کلاش و کلت هزینه شده است.

Animal-Rights-Watch--ARW-1-1172

سرهنگ حمیدرضا خیلدار در گفت‌وگو با خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ افزود: همچنین از این پس محیط بانان برای آشنایی با مسائل و تکنولوژی‌های روز آموزش‌های بسیاری در دوره‌های زمانی مختلف خواهند دید.وی از برگزاری کلاس‌های تیراندازی برای محیط بانان خبر داد و گفت: در این کلاس‌ها محیط بانان به صورت تئوری و عملی آموزش تیراندازی می‌بینند.

خیلدار از تهیه فشنگ برای کلیه نیروها در سراسر کشور خبر داد و گفت: محیط بانان ایرانی از پیش از انقلاب که با عنوان شکاربانان شناخته می‌شدند تا کنون از لحاظ تجهیزات و اسلحه به روز بوده و از این جهت مشکلی نداشته‌اند.وی با بیان اینکه باید آموزش محیط بانان را نظام‌مند کنیم افزود: اگر آموزش نیروها نظام‌مند نشود سلیقه‌ای شده و با تغییر روسا تغییر می‌کند که به همین دلیل با نظر کارشناسان انتظامی و محیط زیست طرح نظام‌مند کردن آموزش محیط بانان را آغاز کرده‌ایم که اکنون در مراحل نهایی به سر می‌برد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست در خصوص برگزاری کلاس‌های دوره‌ای برای ارتقا محیط بانان اظهار کرد: هر کسی که به سازمان وارد می‌شود از همان سال اول می‌داند که باید هر چهار سال یکبار یک دوره تخصی ویژه بگذراند که برای ارتقای شغلی‌اش الزامی بوده و شامل دوره‌های عمومی، تخصصی، تخصصی سرپرست‌ و عالی می‌شود.

به گفته وی اگر کسی بخواهد فرمانده یگان استان‌ها شود باید تمام دوره‌ها را گذرانده باشد که در این صورت فرد حداقل 24 سال سابقه دارد. وی در خصوص برگزاری دوره‌های سالانه نیز اظهار کرد: این دوره‌ها بر اساس نیاز سازمان در مورد پایش منطقه، موارد زیست محیطی، حیوانات و گیاهان تدوین شده و محیط بانان را با مسائل زیست محیطی روز آشنا می‌کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید