دیده بان حقوق حیوانات: مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس مراقبتها و کنترل ترددگاههای استان توسط بخش یگان حفاظت ادارهکل حفاظت محیط زیست استان ۴۰۰ عدد پرنده مینا از متخلفان کشف و ضبط شد.
«خسرو افسری» در گفتوگو با ایسنا افزود: با اقدامات کنترلی و گشتهای مداوم یگان حفاظت ادارهکل و کمکهای همیاران محیط زیست و همکاری نیروی انتظامی شهرستان زاهدان این بار ۴۰۰ عدد پرنده مینا که بهصورت غیرقانونی حمل میشد از متخلفان کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: پرندههای ضبط شده بلافاصله پس از تشکیل پرونده برای بررسی سلامت به محل قرنطینه منتقل شدند.
افسری با تشکر و قدردانی از همکاریهای مردمی، تلاشها و هوشیاریهای همیاران محیط زیست و نیروی انتظامی استان افزود: گونههای کشف شده پس از سپری کردن مدت قرنطینه و تکمیل پرونده در صورت داشتن قابلیت رهاسازی به دامان طبیعت بازگردانده و رهاسازی میشوند.
دم همه اونایی که در کشف این موجودات عزیز نقش داشتند گرم راهتان پر رهرو
سلام من یک مینا دارم می خواستم آزادش کنم و برود بین دوستانش می خواستم بدانم کجا برای آزاد کردن مینا مناسب است و در آنجا مینا وجود دارد
از محبت شما به حیوانات ممنونیم،
رهاسازی حیوانات بدون چک پزشکی، شناسایی گونه و تست قابلیت پروازی و قابلیت ادامه زندگی کاری است اشتباه.
لطفا پیش از اقدام به رهاسازی جهت مشاوره از طریق ایمیل RESCUE[AT]arw[DOT]ir با دوستان کمیته رهاسازی تماس بگیرید.
با سلام به شما دوست عزیز برو و آنرادر مناطق سرسبز وباغ رهاکن…
سلام دوستان. به نظر من رها سازی مینا توی ایران اشتباهه, چون مینا بومی ایران نیست. توی استرالیا هم مسئله ای نظیر این پیش اومد. آنها برای رهایی از حشرات مزاحم اقدام به رهاسازی مینا کردند. اما مینا پرنده ی واقعاً حسودی است. بنابراین مینا ها به لانه ی طوطی های استرالیایی حمله کرده و پس از اینکه تخم های آنها را می شکستند, آنها را دنبال کرده و از لانه بیرون می کردند. و مینا به یک معضل برای جنگل های استرالیا تبدیل شده بودند.
من از این نگرانم که این پرنده به سایر پرندگان منطقه آسیب برساند.