این زن ایرانی بانی صنعت آزارنده پرورش چرم تمساح است/ تصویر

Animal-Rights-Watch-ARW-6252دیده بان حقوق حیوانات: در شرایطی که بر خلاف تمام کشورهای جهان، در ایران حمایت از حیوانات فقط به سگ و گربه های شهری ختم می شود، مزارع تولید پوست در سکوت حامیان حیوانات مشغول انجام شنیع ترین رفتار با حیواناتند. در شرایطی که از یک سو طبق فتوای مراجع تقلید استفاده از پوست حیوانات حرام گوشتی که ذبح نشده اند حرام است و از دیگر سو با ذبح سوسمار، پوست زیرین بدن قابلیت فروش نخواهد داشت باید دید چه رخدادهایی بدون اعلان رسمی در این مزارع آزارنده انجام می شود. با توجه به توان توان زیست این حیوان در زیستگاه های ایران، مشخص نیست در صورت رهاسازی عمدی یا اتفاقی یک جفت از این حیوانات باید در انتظار چه عواقبی بود.

به گزارش مجله مهر م‍ژگان روستایی شاید عجیب‌ترین شغل ایران را برای یك زن داشته باشد: پرورش كروكودیل در مزرعه شخصی! او كه اولین محموله كروكودیل ایران را وارد كرده كارش را از سال 89 رسما كلید زده و حالا هر روز صبحش را با 35 كروكودیل بزرگ و كوچك شروع می‌كند.

خودش می‌گوید: «کروکودیل‌ها در عین خشونت، بسیار آرام، صبور، دوست‌داشتنی و بسیار عاقل هستند. وقتی با آنها کار و کنارشان زندگی می‌کنید متوجه می‌شوید که چقدر آنها برعکس مغز کوچک‌شان عاقل و باهوش هستند. کروکودیل‌ها تا زمانی که مورد آزار قرار نگیرند و کسی پا به قلمروشان نگذارد هیچ آزاری ندارند. زمانی که سیر هستند هیچ چیزی نمی‌خورند ولی اگر در این شرایط هم مورد آزار قرار گیرند به شخص آزاردهنده فقط حمله می‌کنند و ممکن است شخص دچار قطع عضو شود ولی او را نمی‌خورند.»

كار كردن با این كروكودیل‌ها از وقتی انگیزه مژگان روستایی شد كه تصمیم گرفت كاری مرتبط با رشته تحصیلی اش دست و پا كند. او در رشته جانور شناسی تحصیل كرده بود و دنبال نو آری بود و چه نوآوری‌ای بهتر از پرورش كروكودیل؟ وحشی‌های كوچكی كه تا پیش از آن پایشان به ایران باز نشده بود! مژگان روستایی می‌گوید: «برای شروع کار و گرفتن مجوز از شیلات ایران شروع کردیم و توانستیم موافقت اولیه را بگیریم و بعد دامپروری و بعد به اداره زیست محیطی مراجعه کردیم، برای گرفتن پروانه کار.»

اما در هیچ كدام از ادارات ایران قانونی برای واردات كروكودیل وجود نداشت و تلاش‌های مژگان روستایی بهانه ای شد تا برای اولین بار آیین نامه‌هایی برای این كار نوشته شود. با این حساب او می‌تواند مدعی باشد كه سنگ بنای پرورش كروكودیل در ایران را یك تنه گذاشته است. البته سختی كار او وقتی بیشتر شد كه خیلی از ایرلاین‌ها قبول نمی‌كردند مسافران خطرناكی مثل كروكودیل‌ها داشته باشند. بنابراین واردات كروكودیل هم با دردسر انجام شد. مژگان روستایی یک لقب اولین دیگر را هم برای خود کسب کرده: اولین تولید کننده چرم کروکودیل در ایران. او به خاطر نگهداری از كروكودیل‌ها مجبور به ترك تهران و زندگی در قشم شده است چون هوای پایتخت برای كروكودیل‌ها زیادی خشك و خنك است.

منبع: مجله مهر

___________________________

رخدادی خطرناک که شاید در ایران هم رخ دهد: فرار تمساح‌ها از مزرعه ای در جنوب چین/ تصویری

این بار بچه تمساح در خیابان های تهران/ تصویری

آغاز پروژه پرورش تمساح در باغهای سیستان

کروکودیل گرسنه دختربچه ۱۰ ساله را بلعید

تمساح‌ها گردشگران را از تایلند فراری دادند

پرورش بازمانده نسل دایناسورها در هرمزگان

فرار ۱۵ هزار تمساح از مزرعه‌ای در آفریقای جنوبی

کروکودیل ایرانی در راه پاکستان / تصویر

گاندو سوار بر تندر ۹۰/ کاهش ۳۰ درصدی جمعیت تمساح ایرانی

رها سازی ۴ تمساح نادر/ تصویری

شیوع نگهداری «حیوانات خانگی خاص»/ بی قانونی در نگهداری حیوانات و برخورد با آن

دیدگاه‌ها

6 پاسخ به “این زن ایرانی بانی صنعت آزارنده پرورش چرم تمساح است/ تصویر”

  1. باقر نیم‌رخ

    خودش رو باید بخوابونن زنده زنده پوستش رو بکنن که بفهمه این کروکودیل های بد بخت از دستش چی میکشن

  2. رضا جلالی نیم‌رخ

    اصلا کاری به صنعت پرورش حیوانات و فروش پوست و ارز آوری و …. ندارم . همش درست ولی درک نمی کنم چطور می توان با حیواناتی که زندگی میکنیم به چشم کالا نگاه کنیم ؟ موقع کشتار حیوانات چطور خاطرات بزرگ شدن آنها به یادمان نمیاید و چشم بر روی تمام لحظاتی که با هم زندگی کرده ایم میبندیم ؟

  3. مهتاب نیم‌رخ

    این اشرف مخلوقات تا چه حد میتونه حریص باشه…..یعنی کارشناسان و مدیران محیط زیست با علم به اینکه این خانم کروکودیل پرورش میده که بعد از پوستشون استفاده کنه بهش مجوز دادن؟ یا اینکه حق السکوت قابل توجه ای گرفتن که به این امر واقف هستن و صداشونم در نمیاد؟؟؟؟….متاسفم که برای به دست آوردن مال ،روش جنایت گونه ای رو پیش گرفته…..ما به شدت این حرکت ،این شغل و این رفتار ددمنشانه رو محکوم میکنیم…..

  4. شهريار نیم‌رخ
    شهريار

    Doroste ke kare kaaamellan na dorostie o vaghean az in kar badam miad amma man hamin khabaro yeja goftam yeki az ashnayan javabi ke behem dad in bud ke behtar az ine ke az tabiat bekhan heyvoonaro bokoshan o nasleshoon mongharez she laaghal in juri ba oona kamtar kar daran

    1. دیده بان حقوق حیوانات ش نیم‌رخ
      دیده بان حقوق حیوانات ش

      ممنون خواهيم شد اگر با حروف زيباي فارسي بنويسيد.

  5. سپیده آسمانی نیم‌رخ

    منم میخوام پرورش پوست فرزند آدمیان حیوان آزار بزنم…از کجا باید مجوز بگیرم؟

دیدگاهتان را بنویسید