Subscribe: RSS Twitter

اخطار!

شما می توانید این خبر را بدون تصویر از اینجا

مشاهده کنید.

این خبر حاوی تصاویر ناراحت کننده است.

اگر حساس هستید از دیدن این خبر خود داری کنید.

دیده بان حقوق حیوانات: دو دانشجوی دختر اوکراینی از دو دانشگاه مختلف کیف، اقدام به کالبد شکافی بدن یک سگ در آشپزخانه کردند و تصاویر تکان دهنده و فیلم این اقدام را در اینترنت منتشر کردند. آنها مدعی شده اند که این اقدام تکلیف درسی آنها بوده است. این تصاویر با عنوان Just for fun منتشر شده اند.

طبق اخبار رسانه های گروهی روسی و اوکراینی، آنا (Anna D) دانشجوی ۱۸ ساله سال دوم دانشکده دامپزشکی موسسه ملی منابع زیستی؛ و آلیسا (Alisa K) دانشجوی ۱۹ ساله موسسه روابط بین الملل کیف، با این اقدام جامعه اینترنتی را شوکه کرده اند.

به گزارش دیده بان حقوق حیوانات داستان زمانی شروع شد که دو دختر تصمیم گرفتند سگی (که به ادعای ایشان مرده بود) را در آشپزخانه آپارتمان آلیسا کالبد شکافی کنند. این دو ادعا می کنند آنها فقط و فقط تلاش می کردند که تکلیف درسی آنا را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. آنها همچنین فیلم تمامی مراحل کالبدشکافی را ضبط کرده و تصاویری شوکه کننده هم از خودشان در حال ژست گرفتن  کنار جسد سگ گرفته اند. نهایتا هم این فیلم و گزارش تصویری به اینترنت راه یافته اند.

نیازی به گفتن نیست که چنین تصاویر تحریک آمیزی فورا عکس العمل خشم آلود دوستداران حیوانات را در سراسر اینترنت بر انگیخته است.

به گزارش روزنامه پراوادا ، وبلاگ نویسی به نام  ایرینا سیدلینک (Irina Sidelnik) در این زمینه با طعنه نوشته است: “عجب حرکتی! آنها روی جسد سگ شمع فرو کردند، شمع ها را روشن کردند و آنچنان شمع ها را با فوت خاموش کردند گویی دقیقا یک کیک تولد بود.”

با کمال تعجب، حتی پس از اینکه این تصاویر توسط  مدیریت وب سایتی که آنا تصاویر را در آن ارسال کرده بود حذف شد، آنا تلاش کرد با ساخت یک حساب کاربری جدید خشم خود را از این اقدام مدیریت ابراز کند.

هنگامی که این دو دختر متوجه میزان بالای عکس العمل به اقداماتشان شدند، نهایتا فیلم را حذف کردند ولی تصاویر بلافاصله در اینترنت پخش شد.

آنا می گوید ما باید تکالیفمان را انجام می دادیم و به نظر نمی رسید که کار اشتباهی می کنیم. من حیوانات را دوست دارم و به خوبی آنها را درمان می کنم. به همین دلیل هم می خواهم دامپزشک شوم.

آلیسا در پاسخ به تند ترین نظرهای وبلاگش که در حال حاضر حذف شده، و در دفاع از دوستش آنا گفت: این تکلیف همه دانشجو ها بود که یک تکه استخوان آماده سازی شده به کلاس بیاورند. خیلی ها نتوانستند این تکلیف را انجام دهند؛ برخی از فروشگاه ها خریداری کردند؛ ولی آنا هنوز سخت به اصولش پایبنده. ما خوش شانس بودیم که این سگ را که در تصادف با ماشین کشته شده بود  پیدا کردیم. این سگ را صبح ماشین زده بود وتا عصر که جان داد لنگ لنگان به زندگی ادامه می داد.

به گزارش دیده بان حقوق حیوانات آلیسا در مورد زمان برداشتن جسد سگ می گوید: شب هنگام در حالی که بدن سگ سفت و سرد شده بود جسدش را برداشتیم. آن را به آپارتمان من بردیم و تشریحش کردیم. این کار حد اقل شش ساعت زمان برد. ما تصمیم گرفتیم که از روند کارمان تصاویری تهیه کنیم.

این کل ماجرا بود ولی موسسه دامپزشکی هم از این کار دانشجویان شوکه است.

میخاییل پروس (Mikhailo Prus) رییس دانشکده دامپزشکی در این زمینه اظهار داشت: انتشار چنین تصاویری اخلاقی نیست. این تصاویر شوکه کننده است. من از این دانشجو در این مورد سووال کردم و او جواب داد که این کار فقط یک شوخی بود در حالی که قضیه اصلا قضیه خنده داری نیست. چنین تکلیفی هرگز برای دانشجویان تنظیم نشده. درس آنها آناتومی است ولی در شرایط تحت کنترل و در ازمایشگاه های دانشگاه.

نگرانی های زیادی هم که در مورد شرایط مرگ این سگ وجود دارد، این گمانه را تقویت می کند که احتمال کشته شدن حیوان توسط دو دختر نیز وجود دارد. به هر حال صرف نظر از این مساله، این واقعیت که یک دانشجوی دامپزشکی به جای کمک به سگ، فقط شاهد رنج کشیدن حیوان بوده نکته ای غیر قابل درک است.

آلیسا چنین توضیح میدهد: ما فقط یک شوخی تلخ کردیم. دوستانمان درک می کنند که بخت با ما یار بود برای این کار. چرا نباید به خاطر این شانس لبخند می زدیم؟

ظاهرا عکاسی از جسد این سگ برای این دو کافی نبوده و آنها داستان دیگری نیز دارند؛ این بار با یک موش. آلیسا، دانشجوی روابط بین الملل دانشگاه کیف در وبلاگش توضیح می دهد که چگونه به موش داروی خواب آور تزریق کرده اند و زنده زنده آن را پوست کنده اند؛ سپس روده های ان را خارج کرده و از آن عکس یادگاری گرفته اند.

در همین حال پلیس کیف در پاسخ به عکس العمل ها می گوید که قانونی برای اقامه دعوی علیه این دانشجویان وجود ندارد.

فیلم گزارش را اینجا ببینید

با اینکه قوانین مربوطه در کشورهای مختلف تفاوت های قابل توجهی دارند ولی حد اقل در مدارس پزشکی سراسر جهان تمایلی آشکار برای از بین بردن روش آموزش بر اساس کالبد شکافی حیوانات به چشم می خورد.

به گزارش هرالد نیوز، جولیان کر (Julian Carr) محقق متخصص در زمینه کالبد شکافی مجازی معتقد است که تقریبا ۹۵ درصد دانشکده های پزشکی به هیچ وجه از حیوانات زنده در آموزش پزشکی استفاده نمی کنند. این شامل دانشکده های پزشکی معتبری چون هاروارد، ییل و استنفورد هم می شود.

با این حال هنوز ممکن است تشریح حیوانات به عنوان یک متد مهم آموزشی در بسیاری از رشته های زیست شناسی باقی مانده باشد، همانطور که در علوم دامپزشکی باقی مانده است. در این رابطه شاید بهتر باشد در برخی کشورها به جای اعمال محدودیت بر تکنیک های آزمایشگاهی ضروری، بر آموزش اخلاق زیستی تاکید بیشتری شود.

اما ایلیا بولوشتاین (Ilya Bluvshtein) رییس جامعه حمایت از حقوق جانوران می گوید: ده ها راه اخلاقی و قابل قبول برای آموزش آناتومی یک حیوان بدون کشتنش وجود دارد. آنها میتوانستند به یک درمانگاه حیوانات خانگی رفته و به راحتی همراه دکترهای آنجا فعالیت کنند. شفا دادن فقط تا حدی کمک می کند. یک دامپزشک فقط کسی نیست که تیغ جراحی به دست می گیرد، او باید احساس داشته باشد و این دختران کاملا عاری از احساسند.

_____________________________________

خبر مرتبط:

عطش خون یا اشتیاق به یادگیری؟ عکسهایی با عنوان فقط برای شوخی!/ بدون تصویر

لزوم نظارت بر دانشکده های دامپزشکی/ تصاویر

لزوم نظارت بر دانشکده های دامپزشکی ۲/ تصویر

۲۲ Comments

  1. آزاده می‌گه:

    از عکسها کاملا” مشخصه که این دختر سادیسمی عطش خون داره و اینچنین وقیحانه در کنار سگ غرق در خون ژست میگیره …
    حالا چه طور قراره این دختر سنگدل در آینده ناجی حیوانات شود؟
    من که شک دارم این سگ بیچاره زنده نبوده باشد قطعا” اونو بیهوش کرده … وقتی با موش اینکارو کرده حتما” خواسته رو یه موجود بزرگتر هم امتحان کنه!
    به نظرم باید مسئولان دانشکده اش تصمیم قاطعی در مورد این رفتار خشن بگیرند تا در آینده بیشتر از این شاهد این جنایات نباشیم…

  2. Platypus می‌گه:

    آخر حیف نیست که سایت به این خوبی که شما دارید ، و هر وقت آدم وارد آن می شود .بوی خدا و گلها را از آن استنشاق می کند .با درج این گونه تصاویر .اوج نامردمی و شیطنت را در آن ببیند .

    • دیده بان حقوق حیوانات می‌گه:

      از احساسات ستودنی شما به حیوانات ممنونیم،
      دیده نشدن چنین مسایلی بیش از هر کس مطلوب افرادی است که چنین اقداماتی انجام می دهند… امیدواریم دوشادوش هم و با کمی تحمل بیشتر، به رسوا شدن چنین افرادی کمک کنیم… در نبود نظارت های دولتی و قانونی، چنین روش هایی است که باعث پاسخگویی مسوولین مربوط می شود. همانطور هم که در این گزارش دیدید، در صورت رسانه ای نشدن ماجرا، مدیر دانشکده الزامی به موضع گیری نمی دید.
      انتشار تصاویر زیبای حیوانات، گزارش های گاه جذاب مربوط به حیوانات، تصاویر شیطنت های حیوانات و گزارش هایی که مستقیما ارتباطی به حقوق حیوانات ندارند هم صرفا به دلیل افزایش روحیه و تحمل عزیزان است.
      برقرار باشید

  3. لی لی می‌گه:

    فقط یک آدم بیمار می تونه اینچنین خونسرد باشه و با قصاوت یک موجود رو تکه تکه کنه … متاسف برای ما انسانها . چه بلایی داره سرمون میاد ؟ ما به چی تبدیل شدیم … ماشینی برای قصابی کردن حیوانات و انسانها؟؟؟

  4. شهرزاد می‌گه:

    تمام وجود این آدم سراسر عقده ست.
    من هم با پخش این نوع تصاویر مخالفم.اون هم تو کشور نازنین ما که انسان هایی از این دست و با عقده های فراوان روحی و روانی خیلی زیادند و دیدن یک قطره خون هم اونها رو به سمت خشونت میبره چه برسه به دیدن تکه تکه کردن بدن یک سگ(مظلوم ترین حیوان در ایران).
    نمیگم فقط اخبار خوب رو پخش کنید انگار که همه چیز خوب و روبراهه…اما بدنیست در گذاشتن تصاویر خشونت علیه حیوانات هم یک حدی رو قائل بشید.شک نکنید که خیلی ها از دیدن این تصاویر لذت میبرند و به خشونت با حیوانات ترغیب هم میشند.
    امیدوارم این دخترک هرروز زندگی بدتر و نکبت بارتری نسبت به قبل داشته باشه و آرزوی یک روز زندگی آرام رو با خودش به جهنم ببره.

  5. رضا ترابی می‌گه:

    چقدر آدم میتونه وحشی بشه؟…. من دانشجوی همین رشته هستم و چنین مواردی رو توی ایران هم دیدم ولی نه در این حد که اینجوری وقیحانه دست به چنین اعمالی بزنن!
    امیدوارم دانشکده های اونجا مثل دانشکده های خودمون نباشه که به جای تنبیه کردن افرادی که چنین خطاهایی می کنن یا بی توجهی می کنه و یا کسی که خبر رو انتشار داده تنبیه می کنه!

  6. shivana می‌گه:

    این ها آدم نیستن حتی حیوون هم نیستن.پست تر از هر چیزین که فکرش رو کنین.واسه خودم متاسفم که اینها دکتر میشن و ما میریم پیششون واسه معالجه.اینی و امثال این اشخاص هستن که ۴ روز دیگه به عنوان جانی تو جامعه شناخته میشن.لعنت به این خلق و خوی وحشی.واسه معروفیت چقدر یه آدم میتونه کثیف باشه آخه.امیدوارم یه روز این بلا رو سر خودشون بیارن تا بفهمن با یه زبون بسته که حق زندگی داشته چه غلطی کردن

  7. رضا می‌گه:

    تصاویر تکانده برای اکثر افراد و آشنا برای دانشجویان دامپزشکی است. در دروس جراحی و کالبد شناسی صحنه های مشابه کم نیست. اگر در ایران قانون، عاملان این مسائل را مورد پیگرد قرار می داد من به شخصه از چندین استادم شکایت می کردم. اما افسوس …

  8. SHADI می‌گه:

    IN UKRINIHAA KE RAVANIAN 2 ukrine heivoone velgardeshoon sage che balahaeee ke sare in bi gonaha nemiaran

  9. armi می‌گه:

    vaghean man moteasefam barye hamchin 2khtar hae shoma 2khtarid ya…

  10. ناديا می‌گه:

    من فکر میکنم این دختر خودش سگو کشته .
    چه قیافه ای به خودش گرفته.
    اینم شد دامپزشک .

  11. armin می‌گه:

    man age in dokhtaro peyda konam ba tamame vojood azash taghazaye ezdevaj mikonam yek adami ke rooye sathe ab shena mikone hamishe az omgh mitarse moteasefane 90 darsade afradi ke dar donya hastan az ghabile hamin adam haye sathi hastan.albate in az jahati ham khoobe chon harchizi ya kasi ke arzeshmande kam peyda mishe

  12. مجتبی می‌گه:

    فقط بره دعاکنه که ادرس خونشو من پیدانکنم.
    اخه یعنی چی؟؟؟چرا این کارو کرد؟؟؟

  13. آخه واقعا چقدر بی احساسی میتونه تو دنیا وجود داشته باشه زمانی که یک سگ رو میکشند اینطور همه به پا میخیزند که بله به حقوق حیوانات توهین شده اما وقتی توی کشور های اسلامی یا آفریقایی چند کشور سلطه طلب میان و همه چیزشون رو با خاک یکسان میکنند به عنوان مبارزه با تروریسم اونوقت سازمان ملل و همه کشور های دارای قدرت جیکشون هم درنمیاد حتی خود کشورهایی که ادعای مسلمونی میکنند تنها به یک محکوم کردن بسنده میکنند!!!!!!!!!!!!آخه یک سگ که مرده باشه مهم تره یا یک جمعیتی از آدم های بی گناه مثل افغانستان،سوریه ،عراق،پاکستان و ….

  14. m می‌گه:

    ولی به نظر من عجب جرئت و جسارتی داره بابا ایول

  15. ستاره می‌گه:

    فک کنم شب خوابم نره …..
    اینا صد در صد مواد مخدر مصرف کردن و اصلا تو این دنیا نبودن…

  16. geet می‌گه:

    حیوان بیچاره.خدا لعنتش کنه اون زنه رو.امیدوارم بدست جلادان داعش همونطوری تیکه پاره بشه.

  17. آمیتیس می‌گه:

    خیلی دل گنده هست
    لایک

  18. Sara می‌گه:

    خیلی کثافتن پستای عوضی چطور تونستن این کارو بکنن واای خدای من از لحظه دیدن این عکسا نفسم بند اومده
    خدا خودش جوابشونو میده…😭😭😭😭😭😭😭

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN