آزادسازی پرندگان قفسی نمونه‌ای از تمرین مهربانی

Animal-Rights-Watch-ARW-7985

دیده بان حقوق حیوانات: عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار «مهربانی» سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: دین ما دین مهربانی است و در آئین ما ایرانی‌ها هم از دیرباز مهربانی رواج داشته است.

به گزارش فارس، علی کائیدی با تاکید بر اینکه باید چنین واژه‌هایی در جامعه تبلیغ شود، خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و مادی روز به روز این واژه‌ها کمرنگ‌تر از قبل می‌شوند. در نتیجه، باید این واژه‌ها در جامعه تبلیغ و مردم هم به «مهربانی» تشویق و ترغیب شوند. چون بسیاری از صفات نیک به واسطه تکرار و یادآوری نشدن از بین می‌روند و فراموش می‌شوند.

نماینده مردم ملاوی و پلدختر در مجلس با تاکید بر اینکه «مهربانی» باید به همه سطوح جامعه تعمیم داده شود، تصریح کرد: چرا در روایات بارها تاکید شده است که ذکر خدا را زیاد بگویید؛ چون همین یادآوری و تذکر باعث می‌شود انسان از یاد خداوند غافل نشود و صفات خوب انسانی هم از این قاعده مستثنی نیست.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به مهربانی با پرندگان و آزادسازی پرندگان قفسی افزود: چنین کارهایی تمرین مهربانی است. همین که یک فرد بیاید و یک پرنده در قفس را آزاد کند، نمونه تمرین مهربانی است و می‌تواند در روحیه فرد و جامعه تاثیرگذار باشد.

کائیدی در پایان گفت: ممکن است عده‌ای بگویند این کارها صرفا یکسری اقدام‌های نمادین و بی‌اثر است اما من معتقدم محبت و مهربانی باید ابراز شود و همه باید مهربانی را تمرین کنند.

_____________________

رئیس اداره محیط زیست شهرتهران: برای رهاسازی بلبل خرما در تهران مجوز ندادیم

«دوستی خاله خرسه» در شهرداری تهران با رهاسازی نمایشی ۱۰۰ بلبل خرما در تهران اشتباه است/ لزوم اقدام عاجل ارگان های مسوول برای جلوگیری از رهاسازی غلط پرندگان

برنامه رهاسازی نمایشی پرندگان در تهران بدون مجوز محیط زیست انجام شد!/ تصویری

آزاد سازی پرندگان در فرهنگسراها یک برنامه مستمر است!

 

 

دیدگاه‌ها

2 پاسخ به “آزادسازی پرندگان قفسی نمونه‌ای از تمرین مهربانی”

  1. nature نیم‌رخ

    من نمی فهمم این طرح حالا چرا دقیقا در پاییز و در آغاز فصل سرد به سر آقایان زده است پرنده های قفسی در صورت آزادی، مانند پرندگان آزاد و وحشی قادر به یافتن غذا و سرپناه نیستند…
    و در فصل سرد به شکل اسفناکی جان می دهند.
    اگر بهار و تابستان بود می شد امیدوار بود ملایمت هوا و وفور گرده های گیاهان و حشرات مغذی آنها را کمک کند تا با فضای خشن شهری سازگار شوند ولی درست توو سرما مهربانی یک عده گل کرده!

  2. مجید ابن النصیر نیم‌رخ

    این کار نه تنها صرفا نمادین هست، بلکه کاملا غلطه و صد البته باعث مرگ اون پرنده ی نگون بخت میشه ! عبارت “پرنده قفسی” یک عبارت کلی هستش ! من نمی فهمم چه دلیلی داره یک فنچ گورخری (Zebra Finch) یا یک لاوبرد و یا یک قناری رو ما در ایران آزاد کنیم ؟؟؟ وقتی که این پرنده ای که نزد ما است، در قفس به دنیا اومده، وقتی که اصلا با شرایط طبیعی آشنایی نداره، وقتی که زیستگاهش اینجا نیست، وقتی که غذایی براش تو اون زیستگاه وجود نداره، وقتی که ممکنه گونه های دیگه رو تهدید کنه، وقتی که به احتمال 100 درصد می میره، چه دلیلی داره که آزاد کنیم ؟ این صرفا یک نمایش مسخره به اسم “انسانیت” هست یا چی ؟ 🙂

    ضمن اینکه در خصوص پرندگان وحشی هم به قول دیده بان حقوق حیوانات که به درستی اشاره کردن، این آزاد سازی در صورتی که تحت نظر متخصصین، در جای درست، در زمان درست و با شرایط و مقدمه چینی های مناسب صورت نگیره، به یک فاجعه منتهی میشه! پرنده ای که توانبخشی نشده، پروازش ضعیفه، وزنش ممکنه مناسب نباشه، به شرایط آب و هوایی و دما عادت نکرده بدنش، از نظر دامپزشکی چکاپ کامل نشده (وجود یک بیماری در مراحل نهان، ممکنه در طی چند روز پرنده رو از پا در بیاره!) و پرنده ای که اصولا متعلق به یک زیستگاه نیست رو وقتی آزاد می کنیم، چه معنایی جز خودنمایی و خودخواهی می تونه داشته باشه ؟؟! 🙂

    چرا “یادگرفتن” رو یاد نمی گیریم واقعا ؟

دیدگاهتان را بنویسید