از رهاسازی 220 تمساح در آب نماهای تهران تا ممنوعیت شکار/ وبلاگ میهمان

Animal-Rights-Watch-ARW-8041

دیده بان حقوق حیوانات/ سپهر سلیمی*: روز گذشته پیامی در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود که در آن خواسته شده بود عبارت “شکار ممنوع” را به شماره پیامگیر برنامه خندوانه (؟!) بفرستند  تا مجموع این پیامک ها به دست رئیس مجلس شورای اسلامی برسد و از ایشان خواسته شود شکار حیات وحش از سال 1393 تا 1400 ممنوع شود!
با کمی جستجو متوجه شدم که در یکی از برنامه های خندوانه که با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بوده ایشان این پیشنهاد را مطرح کرده اند. همچنین در این برنامه تصاویری از طرح جنجالی آزاد سازی 110 بلبل خرما در تهران پخش شده است.
طرح آزاد سازی بلبل خرما که هفته گذشته در فرهنگسراهای شهر تهران انجام شده بود با انتقاد گروه های حامی حیوانات، کارشناسان و کوشندگان محیط زیست همراه بود که این طرح را کارشناسی نشده و نمایشی اعلام کرده بودند.
با توجه به این مساله، اکنون این پرسش پیش می آید که طرح عجیب ارسال پیامک به یک برنامه طنز برای مخالفت با شکار با هدف مخالفت با شکار بوده و یا ابزاری بوده برای لاپوشانی طرح کارشناسی نشده و نمایشی آزاد سازی پرندگان؟
در میان حامیان حیوانات و محیط زیست کسی را پیدا نمی کنید که موافق شکار باشد اما آیا بهتر نیست برای مخالفت با این مساله به شیوه ای بهتر و از ابزاری منطقی تر استفاده کرد؟ فراموش نکنیم حفاظت از محیط زیست و حمایت از حیوانات برای حامیان واقعی محیط زیست، یک اصل اجتناب ناپذیر است که جنبه اعتقادی و قلبی دارد و پسندیده نیست به عنوان ابزاری برای طرح های تبلیغاتی و نمایشی مورد استفاده قرار گیرد.
اینطور نشود که فردا بخواهند 220 تمساح در آب نماهای تهران رها سازی کنند و پس فردا در برنامه ای از مردم بخواهند برای مخالفت با شکار تا سال 1450 به فلان شماره پیامک بزنند!

* دوستداران حیوانات و محیط زیست

________________________

صفحه ویژه وبلاگ میهمان

رئیس اداره محیط زیست شهرتهران: برای رهاسازی بلبل خرما در تهران مجوز ندادیم

«دوستی خاله خرسه» در شهرداری تهران با رهاسازی نمایشی ۱۰۰ بلبل خرما در تهران اشتباه است/ لزوم اقدام عاجل ارگان های مسوول برای جلوگیری از رهاسازی غلط پرندگان

برنامه رهاسازی نمایشی پرندگان در تهران بدون مجوز محیط زیست انجام شد!/ تصویری

آزاد سازی پرندگان در فرهنگسراها یک برنامه مستمر است!

 

دیدگاه‌ها

3 پاسخ به “از رهاسازی 220 تمساح در آب نماهای تهران تا ممنوعیت شکار/ وبلاگ میهمان”

  1. nature نیم‌رخ

    دیده بان گرامی دغدغه شما را کاملا می فهمم و از رها کردن بلبل های بینوا بی نهایت عصبانی شدم و کامنت تندی هم در سایت مبدع این طرح گذاشتم.

    با اینحال فکر می کنم شما باید از این افرادی که تریبون دارند مثل رامبد جوان مثل آقای مرادی و به محیط زیست علاقمندند و در حد خودشون خواستند یک حرکت تبلیغاتی برای جلب توجه مردم انجام دهند استقبال کنید و با برقراری ارتباط دوستانه سعی کنید آگاهی و دانش این افراد را نسبت به مقوله محیط زیست ارتقا دهید این برخوردهای شما یه مقدار شبیه موضع گیری های احمدی نژاد است یه کم سیاست ظریف داشته باشید لطفا سپاسگزارم.

    1. تحریریه نیم‌رخ
      تحریریه

      ضمن تشکر از مقایسه ای که انجام دادید، به اطلاع می رسد ارتباط و آگاهی رسانی به آقای مرادی و جوان هماهنگ شده و تریبون های دیگری نیز به ویژه در تلویزیون در ارتباط با این مجموعه مشغول آگاهی رسانی صحیح هستند. به دلیل اینکه سیاست فعلی دیده بان، انتشار عام تمام فعالیت ها نیست، حق دارید از برخی مسایل نامطلع باشید.

      1. nature نیم‌رخ

        اعتراف می کنم مقایسه ام یه مقدار ناجونمردانه بود… و البته قبول دارم سیستم مملکت ما مشکل دارد وگرنه چرا رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری باید سرخود در موردی که هیچ دانش و اطلاعاتی در موردش ندارد وارد شود…

دیدگاهتان را بنویسید