دیده بان حقوق حیوانات: مردان مسلح که به قصد شکار حیوانات وارد مزرعه ذرت شده بودند بعد از درگیری با صاحب مزرعه و پسرش انها را به گلوله بستند.
در این حادثه مرد میانسال به کام مرگ رفت و پسرش در بیمارستان تحت درمان قرار گرفته است. وقتی ماموران پلیس پارس آباد اردبیل در جریان یک جنایت مسلحانه در مزرعه ذرت قرار گرفتند راهی آنجا شدند. در بررسی های اولیه مشخص شد مرد 52 ساله و پسر 25 ساله بر اثر شلیک گلوله اسلحه شکاری مجروح شده اند که بلافاصله به بیمارستان امام خمینی پارس آباد منتقل شدند اما مرد میانسال با وجود تلاش پزشکان به کام مرگ رفت. این در حالی است که پسر وی همچنان تحت درمان قرار دارد.
در ادامه تحقیقات ویژه برای شناسایی عاملان شلیک مرگبار آغاز شد تا اینکه ماموران در اقدامات گسترده دریافتند که عاملان جنایت دو پسر جوان هستند که به قصد شکار حیوانات وارد مزرعه قربانی ها شده بودند. به همین خاطر ردیابی ها برای دستگیری آنها آغاز شد تا اینکه در یک عملیات غافلگیرانه هر دو شکارچی مسلح دستگیر شدند. این در حالی بود که ماموران اسلحه شکاری را در مخفیگاه آنها کشف کردند. آنها در بازجویی ها به شلیک مرگبار اعتراف کردند و مدعی شدند برای شکار حیوانات وارد مزرعه ذرت شده بودند اما به محض رسیدن صاحب مزرعه و پسرش درگیری لفظی بین آنها به وجود آمد که باعث شد شکارچیان دست به شلیک بزنند.
فرمانده انتظامی پارس آباد با اعلام این خبر به خبرگزاری فارس گفت متهمان بعد از اعتراف در اختیار قاضی پرونده قرار گرفتند و تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.