دیده بان حقوق حیوانات: باز هم کشتار سگ ها با توجیه تهدید سلامت، این بار در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس. گویا قرار نیست هرگز کسی از دلیل ازدیاد حیوانات بدون صاحب بگوید و راه حل منطقی ارایه کند. پیمانکاری مدعی است به ازای هر جنازه سگ ۵۰۰۰ تومان به کشنده می دهد، در حالی که بی شک اصلاح شیوه دفع زباله هزینه کمتری نیاز دارد. متاسفانه بر اساس گزارش حاضر، عده ای تحت پوشش شرکت خدماتی اقدام به کشتار با سم می کنند، روشی همراه با آزار و غیر قابل تحمل.
یک شرکت بوشهری در قراردادی کم سابقه با منطقه ویژۀ اقتصادی انرژی پارس موظف شده است تا سگهای ولگرد را شکار کند!
یکی از معدود شرکتهای بومی استان در قراردادی کم سابقه با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس موظف شده است تا سگهای ولگرد را شکار کند. با توجه به کثرت حیوانات ولگرد، خصوصا سگها و شغالها که تهدیدی برای سلامت ساکنین و کارکنان به حساب می آیند شرکت مذکور در اقدامی کم سابقه به شکار و ازبین بردن اینگونه حیوانات مبادرت می ورزد. مدیرعامل این شرکت در تشریح فعالیت شرکتش اظهار داشته است: ما برای شکار این نوع حیوانات از طعمه هایی که غالبا گوشت مرغ و یا گوشت قرمز هستند استفاده می کنیم که قبلا به نوعی سم مخصوص آغشته شده اند.
این شرکت همچنین از حضور ناظرین اداره ایمنی منطقه ویژه و بازرسان مخصوص حفاظت محیط زیست در هنگام شکارها خبر داده و افزوده است: سم هایی که به طعمه ها افزوده می شود سریعا در یک فاصله ۱۰ دقیقه ای عمل می نماید که پس از آن لاشه های این حیوانات را به محلی مخصوص برده و در حضور بازرسان بهداشت و محیط زیست با موادی نظیر آهک معدوم و مدفون می نماییم. وی با بیان اینکه این مشکل یکی از عمده ترین مشکلات شهرهای ما است گفته است: برخی شهرداری های استان از این اقدام شرکت ما استقبال کرده و خواهان بستن قرارداد با ما هستند.
شرکت فوق برای این کار از ۸ تا ۱۰ نفر نیرو استفاده می کند که حقوق آنها را بصورت قلاده ای و با قیمت هر قلاده ۵۰۰۰ تومان پرداخت می نماید.
مدیرعامل این شرکت در پاسخ به این سوال که آیا از بین بردن حیوانات از سوی محیط زیست مورد انتقاد واقع نشده است اعلام کرد: اینگونه نیست بلکه آنها در این زمینه با ما همکاری نزدیک دارند و بدون هماهنگی با آنها کاری صورت نمی گیرد و این کار نیز در جهت رفاه مردم انجام می پذیرد. این پیمانکار منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از مشورت یک کارشناس جهاد کشاورزی و یک پزشک نیز بهره می جوید.
گفتنی است معدود پیمانکاران بومی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بر خلاف شرکتهای غیر بومی که پروژه های کلان فنی را اجرا مینمایند، بیشتر به کارهای خدماتی از قبیل نگهداری فضای سبز، رستورانها، جمع آوری زباله ها و جدیداً همانگونه که گفته شد شکار سگ ها مشغول هستند.
__________________________________
be nazare man in admaee ke esmeshun adame bishtar darandan va khatarnak ta in sag haye nazanine shahriiiiiiiiiiiiiiiiii.in hapua nazan,mehrabunan va binahayat az ensanhaa mitarsannn.ma az har heyvune digeyee darandetarim…….
تو رو خخخخدا دست بردارید از کشتن این زبون بسته ها.قبل از کشتن به چشمان بی گناهش نگاه کن ترس و مظلومیت رو می بینی؟ چطور دلتون میاد؟ چطور به خودتون اجازه میدید؟ مگه شما خلق کردید که با جسارت قتل میکنید؟
نوبت تو هم میشه……این روز و به یادت بسپار که نگی از کجا خوردی
من منطقه پارس جنوبی کار میکنم.اگه اینها واقعا به فکر سلامتی ما هستند بهتره به فکر آلودگی هوا باشند.۸ سال اینجا هستم و خیلی کم سگ و گربه دیدم ولی تا دلتون بخواد هوا آلودست.
در هندوستان میمونها به مردم حمله می کردند. اموالشان را غارت می کردند. به خانه هایشان هجوم می بردند حتی چندین نفر را با گاز گرفتن به بیمارستان کشاندند. ولی می بینیم که هنوز آزادانه در شهر می چرخند آنهم با تعداد زیاد.
چون برای حیوانات بسیار حرمت قائل هستند.
من نمی گویم مثل آنها باشیم. ولی کمی خویشتن داری این افراد را الگوی زندگی خود قرار دهیم. مثل کارمندان شهرداری مشهد نباشیم که برای پول سگهای بیگناه را ناجوانمردانه به قتل برسانیم.
اما در هند وبه خصوص شهر جیپور که به میمون های شهری اش شهره است ماموران میمون هایی را که بیش از اندازه وارد زندگی مردم شوند را با تله زنده گیری نموده و به جنگل های دور از شهر منتقل می نمایند و اگر کزارش فستیوال مذهبی قربانی را خوانده باشید در خواهید یافت که:
آواز دهل شنیدن از دور خوش است!
در آمریکا نیز سگان رها و بدون صاحب پس از زندگی گیری به مراکز نگهداری برده وپس از مدتی نگهداری و تلاش برای یافتن مالکان جدید و دلسوز ناگذیر به خوابانیدن آنها نه با چماق بلکه به شیوه ای قابل قبول می گردند.
در تهران قدیم که نضافت شهری اصولا معنایی نداشت در هر محله گله هایی از سگ بوده که کار رسمی آنها نضافت وخوردن پسماند شهری و لاشه های جانوران رها در کوچه و خیابان بود وهمین وظیفه در شهرهای اروپایی قرون وسطی بر عهده خوک های شهری بود که قانون وظیفه آنها را در پاکسازی محیط شهرها با خوردن پسماند و فضولات به رسمیت شناخته بودند.
پس باز هم می بینیم که روشها بسیار انسانی تر است.
سگ چه کاربیگناه بود به محکوم است