Subscribe: RSS Twitter

انجمن بین المللی شفقت (Humane Society International)

دیده بان حقوق حیوانات:  انجمن بین المللی شفقت (Humane Society International) به یک پیروزی بزرگ در جلوگیری از ظلم و جور به حیوانات دست یافته است.  برای تولید برخی مواد در اروپا آزمایشات متعدی روی حیوانات پیش نیاز محسوب می شد و اجباری بود. پیگیری های مستمر این انجمن باعث شد این پیش نیاز ها به شکل بی سابقه ای کاهش یابند.

تیم علمی انجمن بین المللی شفقت (Humane Society International) به مدت دو سال با شرکت ها، مسوولین دولتی و مقامات منتخب در بروکسل مذاکره کرد. این مذاکرات تغییرات عمده ای در قانون التزام آزمایش روی حیوانات ایجاد کند. عمده این تغییرات در حیطه تولید آفت کش ها و زیست کش هاست (pesticides and biocides) که از بیشترین محصولات آزمایش شده روی حیوانات به حساب می آیند.

دستاورد های بی سابقه در حذف ازمایش روی حیوانات

تا کنون بسیاری آزمایش های مسموم کننده حیوانات  جهت صدور مجوز فروش آفتکش ها الزامی بوده است. در برخی موارد بیش از ۱۳۰۰۰ حیوان فقط برای یک ماده جدید آفت کش کشته شده است. رای متقاعد کردن مراجع قانونی اروپا جهت کنار گذاشتن روش های قدیمی آزمایش روی حیوانات گام های بلندی برداشته شده و نیز برای ایجاد آخرین روش های جایگزین حیوانات و گزینه های دیگر کاهش دهنده.

– حذف مطالعات ۱۲ ماهه مسموم کننده سگ ها.

– آزمایشات کشنده و مضر برای پوست، استنشاقی و ترزیق روی خرگوش ها و سایر حیوانات در شرف حذف و عدم الزام هستند.

– تصویب روش های جایگزین جهت کاهش ۴۰ تا ۷۰ درصدی استفاده از حیوانات برای اولین بار.

و این تازه شروع کار است؛ در آینده علاوه بر اروپا، بازار آفت کش های عمده دنیا شامل آمریکا، کانادا، هند و برزیل نیزشاهد تغییراتی خواهند بود تا حیوانات سراسر جهان نیز از این مزایا بهره مند شوند.

انجمن بین المللی شفقت (Humane Society International)

________________________

خبر مرتبط:

نامه ای برای دامپزشکان: زمان تغییر فرا رسیده است!

بررسی نقادانه آزمایشات حیوانی

یک کشف علمی و تهدیدی برای کوسه ها/ کشف جدیدترین داروی آنتی‌بیوتیک در جگر کوسه!

کدم محصول آرایشی بهداشتی ناقض حقوق حیوانات است؟/ لیست محصولات

حیوانات آزمایشگاهی، قربانیان خاموش پیشرفت علم

گزارش بازدید از وضعیت حیوانات در مرکز تحقیقات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اصفهان (پروفسور ترابی نژاد)

بوسه به یاد ماندنی دو موش در صف مرگ

تولید دندان در کلیه موش!

مرکز ملی موش تراریخت افتتاح شد/ تصویری

«شنگول» و «منگول» تراریخته و قابلیت تولید پروتئین نوترکیب

آزار حیوانات در پژوهشگاه رویان/ تصویری

لزوم نظارت بر دانشکده های دامپزشکی/ تصاویر

لزوم نظارت بر دانشکده های دامپزشکی ۲/ تصویر

ایران در تامین موش تراریخته خودکفا شد !!!

برگزاری سمینار ابزار های جایگزین آموزش و تحقیقات دامپزشکی در دانشگاه تهران

موش در بیمارستان: آلوده، بهداشتی یا با نمک؟

باز هم تغییرات ژنی در حیوانات، «آبگون» و «آبگینه»

۲ Comments

  1. رضا ترابی می‌گه:

    هر قدمی که در این راه برداشته میشه ، یک بار دیگه همه رو به دیدن دنیایی بهتر بدون رنج حیوانات امیدوار می کنه

  2. negin می‌گه:

    It’s awesome.Thank GOD.

Leave a Reply


© ۱۴۰۲ دیده بان حقوق حیوانات – ایران · Subscribe: RSS Twitter · Animal Rights Watch - IRAN