دیده بان حقوق حیوانات: استان های چهار محال و بختیاری، کردستان و مرکزی به کمپین «سیرک نه!» پیوستند و مجموع استان های سبز کشور به ۱۴ رسید.
به گزارش دیده بان حقوق حیوانات پس از تایید و تشکر ریاست سازمان از شکل گیری کمپین «سیرک نه!» و همراهی رسمی سازمان حفاظت محیط زیست با کمپین «سیرک نه!»، استان های چهار محال و بختیاری، کردستان و مرکزی نیز اعلام کردند که به سیرک های حیوانات مجوز فعالیت نخواهند داد.
مهندس شهرام احمدی مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری در این زمینه گفت استفاده از حیوانات و حیات وحش در سیرک ها و نمایشهای پهلوانی موجب استفاده ابزاری و سودجویانه از حیات وحش، حیوان آزاری و ترغیب مردم به نگهداری حیات وحش میشود.
مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری افزوده است اضافه بر موارد اخلاقی و فرهنگی محیط زیستی، مخالفت های دوستداران محیط زیست، افکار عمومی و ناپسند بودن اینگونه برخوردها با حیوانات از نظر مراجع تقلید دینی سبب گردید که این اداره کل به عنوان استان پیشگام مخالفت خود را با سوء استفاده از حیوانات و حیات وحش در سیرک اعلام کند.
گفتنی است چهارمحال و بختیاری چهار ماه قبل علی رغم اصرار فراوان یکی از سیرک های کشور برای انجام نمایش در این استان، از صدور مجوز فعالیت برای این سیرک خودداری کرد.
اولین موفقیت کمپین «سیرک نه!» که با تجربه سال ها مخالفت با حیوان آزاری در سیرک ها و همفکری ارگان های تراز اول بین المللی فعالیت می کند روز بیستم شهریور، روز مبارزه با خشونت علیه حیوانات رونمایی شد. در این مراسم خراسان رضوی به عنوان نخستین استانی که به سیرک ها مجوز نمی دهد بر نقشه کشور سبز شد و در خلال مراسم استان قم نیز به عنوان دومین استان با کمپین «سیرک نه!» همراه شد.
استان های خراسان رضوی، قم، گلستان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویر احمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، اصفهان، کرمان، ایلام، چهار محال و بختیاری، کردستان و مرکزی، ۱۴ استانی هستند که نمایش سیرک ها را ممنوع کرده اند.
________________________________
امیدواریم این ممنوعیت ها در تمام استانهای کشور فراگیر شود و بزودی شاهد موفقیت های بیشتر مجموعه پرتلاش دیده بان حقوق حیوانات در راستای توقف حیوان آزاری در همه ابعاد آن بخصوص حیات وحش شهری باشیم.
دیشب در یک نوشته در یک وبلاگ خواندم که در میدان آزادی و حوالی آن گربه های بسیار زیادی ناقص شده اند. یا دم ندارند یا دمشان کامل نیست. یا چشمشان کور است یا موقع راه رفتن می لنگند و …
به خدا مردم بیرحمی داریم آنقدر تبلیغات علیه گربه ها در رسانه ها طی این چند سال زیاد بوده که مردم به خود حق می دادند این موجودات بیگناه را به هر شکلی ناقص کنند.
باید روی فرهنگ حیوان دوستی در جامعه بیرحم امروز خیلی کار کرد.
واقعا حیوان مظلوم و معصومی که یا باید زیر چرخ خودروها له شود و در اثر چنین حوادثی قطع نخاع شود و یا دست و پایش بشکند آنوقت مکانی دولتی برای درمان این زبان بسته ها وجود نداشته باشد تا شاهد درد و رنج آنها به شکل کنونی در جامعه باشیم.
تنها آرزویم در این دنیای مادی این است که کمی رحم و مروت در وجود ما ایرانیان زنده شود. وقتی به حیوانات بی پناه رحم کردیم خداوند هم به خود ما رحم خواهد کرد و آنگاه شاهد نزول برکات و رحمت فراوان خداوند در زندگی مان خواهیم شد.
زهره خانم عزیزم در اینکه در میدان آزادی از هر جهت آزادی برقرار است و معتادان گوشه وکنار آن حسابی چشمگیر هستند بحثی نیست ولی در جایی با این میزان تراکم خودرو و وسایل نقلیه طبیعی است که تلفات گربه ها نسبت به خیابان ها ومحله های دیگر بیشتر باشد.
وقتی به حیوانات بی پناه رحم کردیم خداوند هم به خود ما رحم خواهد کرد و آنگاه شاهد نزول برکات و رحمت فراوان خداوند در زندگی مان خواهیم شد.
والله این هندی های بنده خدا که بیشترشان بر اساس باورهای اعتقادی خود بسیار بیشتر از دیگر کشورهای آسیایی از حیوانات حمایت عملی می کنند ولی وضع و حال بهداشت ونظافت آنها بدجور به چشم می آید.
باید می فرمودید هر وقت که ما از دروغ و خود بزرگ بینی و فریبکاری دست برداشتیم آنگاه شاهد نزول و برکات خواهیم بود
دوست عزیز هندیها مشکلشان و فقرشان و بهداشتشان قطعا به جمعیت زیادشان هم برمی گردد ولی ایا تابحال شنیده اید که همان هندیهای به ظاهر بدبخت نسبت به ما خیلی شادترند چون با طبیعت و مظاهر آن بیگانه نیستند. آنها به دلیل تبعیت از قوانین طبیعت و گرایش عمیق شان به آن صاحب علومی هستند که بدون اغراق تقریبا متضمن سلامت کامل ذهن و روان است. فقط به یکی از جنبه های دانش آیورودا اشاره می کنم که در جهان و حتی در کشور خودمان هم مورد تایید و در بیمارستان میلاد در مورد بیماران کاربرد دارد اشاره می کنم: مدیتیشن یا مراقبه
با انجام این تکنیک ذهنی بسیار بسیار ساده که براحتی در منزل هم قابل اجراست می توانیم از آرامشی قابل قبول و ذهنی کمتر درگیر برخوردار شویم و با تمرین این حالت هر روز به مدت فقط ۱۰ دقیقه به جایی برسیم که:
” نسبت به مسائل بی اهمیت بی تفاوت شویم”
از مطلب دور شدم فکر می کنم رمز عدم حیوان آزاری و محبت به آنها در هندوستان هم ریشه در همین مراقبه و تمرکز داشته باشد که با فرهنگ و زندگی اکثریت مردم هندوستان عجین شده است.